Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

‘Hé Smarthome, doe mijn raamdecoratie dicht!’

Even een klein stukje nostalgie op de vrijdagavond (of wanneer je dit ook leest). Weet je nog dat je, en nu ga ik even zo’n 20 à 30 jaar terug in de tijd, dat als je alleen thuis telefonisch bereikbaar was. Dat je muziek afspeelde op je cassettebandjes en terug moest spoelen met een potlood. Dat je de tv moest bedienen met de knoppen óp de tv (of is dat al langer geleden?)…

Smarthome met je telefoon

Lang verhaal kort: we zijn er de laatste jaren wel wat op vooruitgegaan qua technologie. Een mobieltje is niet meer weg te denken, al heeft die de laatste 20 jaar ook een flinke metamorfose ondergaan. Want wat kan je nu niet met je telefoon? Bellen, appen, spelletjes spelen, alle Social Media bijhouden, of eigenlijk alles bijhouden. Het is geen hotnews als ik zeg dat we eigenlijk niet meer zonder telefoon kunnen. En toen waren we ineens weer in 2020. Wederom een jaar vol innovaties en wij van de Woonspecialist doen daar lekker aan mee. Want als ik zeg dat we alles met onze telefoon kunnen, bedoel ik daar zeker mee dat we ons huis kunnen bedienen. En eindelijk heb ik mijn punt bereikt: Smarthome.

Stel je raamdecoratie in

Bijna alles in je huis kan je bedienen met je telefoon. Zeker met de komst van een Google home een ware verrijking van je woning. In ons huis begon het met het aan- en uitdoen van de lampen. Inmiddels zit bij ons zo’n beetje alles gebonden aan de telefoon. De babyfoon, een sensor op de deur als ie open of dicht gaat, de thermostaat en ja: onze raamdecoratie. Want hoe ideaal is dat. Met alle gemak, van waar je ook bent, regelen hoeveel inkijk je wilt hebben. Je kan zelfs al van tevoren instellen wanneer ze dicht of open moeten. Best een prima wekker voor op je slaapkamer. Of je reminder om ’s avonds een fijn wijntje in te schenken.

Meer weten of dit ultieme gemak? Kom gewoon eens langs bij de Woonspecialist. Inmiddels hebben we diverse opties voor het bedienen van je raamdecoratie én gordijnen.