Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Rondjes in je interieur

Rechte lijnen. Niet alleen voor de licht autistische mensen onder ons heft het een voorkeur. Iedereen is gek op rechte lijnen. Het heeft iets magisch. Of overdrijf ik nu een beetje? Naja, punt is, in het wereldje van rechte lijnen is het mooiste contrast de, en je raadt het wellicht al, ronde vormen. Rond maakt het rechte lijnen geheel ‘zachter’. En geef toe, het staat ook geweldig. Om dat te bewijzen, geef ik je hier een bak inspiratie vol met rondjes.

Rechte vloer rond karpet

Een groot rond gebaar maak je gelijk op de vloer. De meeste huishoudens hebben een vloer in rechte lijnen. Vloeren met ronde patronen zien we niet of nauwelijks. Daar past een rond karpet perfect op! Of het nu meer speels is, het de vloer ‘opbreekt’ of gewoon mooi is, dat is wat je zelf mag bepalen.

Woonspecialist | Vloerkleden | Blog

Rondjes voor je ramen

Je raamdecoratie in een effen kleur is tijdloos. Maar als je toch echt een keer iets anders wilt, eruit wilt springen, of je bent gewoon dol op iets anders: ga dan voor raamdecoratie met rondjes. De rondjes voor je ramen maken je kamer, net als een karpet, speelser. Toch een tikkeltje te gek voor in je kamer? Dan is raamdecoratie, zoals plissés, ideaal voor op de kinderkamer.

Woonspecialist | Raamdecoratie | Luxaflex | Plisses

Ronde accessoires

Naast grote veranderingen in je huis om je inrichting ‘ronder’ te maken, kan je ook kiezen voor een kleiner gebaar. Denk aan ronde accessoires (vazen, kandelaars, kussens, spiegels en lampen). Of wees creatief en schilder een cirkel op de muur. Zelfs behang is een optie om toe te geven aan meer rond in je huis.

Woonspecialist | Blog | Spiegels

Advies

Het zijn maar een paar kleine tips om een beetje je rechtlijnige obsessie te doorbreken. Meer tips nodig voor je interieur? Eigenlijk meer advies dan een paar tips? Kom dan langs in onze winkel. Of je nu een voorkeur hebt voor recht of rond, kleur of wit, landelijk of modern. Wij hebben een passend advies voor ie-der-een!