Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Urban Jungle

Tarzan & Jane

Groen is al een tijdje één van de trends in interieurland. Dat hoef je echt niet gelijk door te trekken in je meubels of accessoires. Om een echte jungle te maken heb je planten nodig. Zoveel planten dat Tarzan & Jane jaloers zijn op jouw eigen huiselijke jungle. Deze plantenoase is wel iets anders dan hoe je dat misschien gewend bent van vroeger. Planten zijn allang niet meer die stoffige kleine blaadjes, met van die vrolijke potten die dan symmetrisch op de vensterbank staan. Anno 2019 maak jij je eigen planten collectie met een urban jungle. Planten die hangen, planten die in flessen groeien, planten met mega bladeren en planten met stekels. Keuze zat als je het mij vraagt. Belangrijkste eis van deze jungle is de hoeveelheid. Veel planten en het liefst veel planten bij elkaar.

Veiligere jungle

Maar goed. Het kan zijn dat je niet zulke groene vingers hebt. Zijn zelfs vetplanten niet gegarandeerd van een lang leven in jouw huis? Dan kan je beter voor een veiligere urban jungle optie kiezen. Nu kan ik zeggen met nep-planten. Maar nep-planten zijn best fout. Ik heb een andere optie. Zo kan je kiezen voor een plantenfestijn op de muur met een behangetje. Of iets extremers, een volledige mos wand. Ook die hoef je niet te verzorgen, daar mag je fijn van genieten.

Voor je ramen

Gaat een gehele jungle je te ver, maar is groen wel de kleur die je graag in je huis laat terugkomen? Ga dan voor subtiel en kies voor groene raambekleding. Zoals deze rolgordijnen. Een vleugje jungle noemen we dat. Wie weet ontstaat uit dit vleugje wel het paradijs met planten. Wie weet krijg je wel bezoek van onze jungle helden ;-)