Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Wij zijn de Woonspecialist, de specialist in wonen

Je hebt onze naam misschien weleens voorbij horen komen. De Woonspecialist. Heb je daar dan wel een idee over? Misschien handig om nog eens kort uit te leggen wat wij precies voor je doen.

 

Woonspecialist voor advies

De Woonspecialist is de specialist in de inrichting van je woning. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe vloer, of naar sfeervolle raamdecoratie. En eigenlijk zijn wij meer specialist in het advies. Want als je iets wil, zoals duettes, dan kunnen wij je daar alles over vertellen. De voordelen, de toepassingen, de opties, past het wel voor je raam of bij je inrichting. Bij ons kom je aan tafel zitten en hebben we het over je wensen. Misschien wil je wel alleen weten welke vloer het beste past in een nieuwbouwwoning, of zoek je passende gordijnen bij je raamdecoratie. Stel dat je exact wilt weten hoe lang de ‘houdbaarheid’ is van een vloer, of hoe je deze moet behandelen. Het maakt eigenlijk niet uit wat je vragen zijn, wij adviseren je van a tot z.

Woonspecialist voor inspiratie

Als je bij ons in de winkel komt krijg je gelijk inspiratie op het gebied van wonen. We hebben namelijk onze winkel vol staan met ‘spullen’ waar je uit kan kiezen. Alles in combinatie met kleur en sfeervolle settings. Als je bij ons aan tafel komt zitten, dan liggen daar vele bladen met afbeeldingen waar je je inspiratie uit kunt halen. En zit je thuis op de bank? Bekijk dan onze site, Facebook, Instagram en Pinterest pagina’s.

Woonspecialist voor vakmanschap

Als je hebt uitgezocht wat je wilt hebben, dan wil je ook graag dat perfect in je huis komt. Dat is een service die de Woonspecialist je biedt met haar vakmanschap. Wij komen bij je thuis om alle maten op te meten en als de producten binnen zijn, dan leggen en monteren we het voor je. Zo weet je precies dat het ligt en hangt zoals het hoort. Een service die wij extra bieden, zo hoef je zelf niet aan het werk. Scheelt je een tijd en gedoe :-) 

Weet je nu een beetje meer wat wij doen? Je mag altijd langskomen en vragen wat we voor je kunnen betekenen. We staan zeker weten voor je klaar!