Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Hartje zomer vraagt om zomer woontrends!

De zomer is begonnen! De scholen beginnen aan hun vakantie en ook de kantoren lopen inmiddels wat leeg. Blijf jij ook thuis deze zomer zoals veel anderen? Laat je dan lekker inspireren op het gebied van woontrends. In deze blog vertel ik je alles over de 3 woontrends van deze zomer. Warning, na het lezen doe jij ook mee!

Trend 1 Scandinavische zomer

Niet weg te denken deze zomer, Scandinavië. We gaan er nog net niet massaal naartoe met z’n allen vanwege corona, maar wat een prachtig gebied! En omdat we er niet naartoe gaan, waarom halen we het niet naar huis? Pasteltinten, prachtige lichte houtsoorten en verschillende natuurlijke materialen. Pastelgordijnen van Eijffinger bijvoorbeeld, jaloezieën met het FSC keurmerk, lichte kleuren verf en een eiken houten vloer als finishing touch. Helemaal geweldig! Kleurrijke blikvangers maken het plaatje af. Kies voor een koraal kleur bank bijvoorbeeld, of een okergele kast.

Trend 2 Slim wonen

Hip, hipper, hipst. Je ziet bijna overal in huizen lampen die via een Hue of app te bedienen zijn. Maar dat is nog maar het begin. Een ‘slimme’ thermostaat, een kraan die kokend water geeft en zelfs je raamdecoratie die vanzelf opent en sluit. Deze technologische snufjes zijn helemaal hip! Slimmer wonen noemen we dat ook wel. Al je elektronische apparaten kun je tegenwoordig bedienen via een app, of zelfs zo instellen dat als jij de straat in rijdt, de lampen aan gaan en je gordijnen dicht. Hoe gaaf! De Woonspecialist staat natuurlijk vooraan als het om slim wonen gaat. Kijk gauw hier voor meer informatie over elektrische raamdecoratie.

Trend 3 Duurzame zomer

Waarom niet je huis verduurzamen deze zomer? Veel mensen blijven in hun vakantie in Nederland, het ideale moment om je huis aan te pakken en te verduurzamen. Denk aan isolerende raamdecoratie, vloerverwarming of een duurzame vloer, die milieutechnisch verantwoord is en jaren mee gaat! Mensen worden steeds bewuster van hun keuze in producten. Er is meer aandacht voor mens en milieu en er wordt veel in geïnvesteerd. Je kan kiezen voor raamdecoratie gemaakt van FSC hout, ga sowieso voor LED lampen en kies natuurlijke materialen. Naast dat je nu super goed bezig bent, zijn deze natuurlijke materialen ook nog eens prachtig, en sluiten ze weer goed aan bij de trend ‘Scandinavische zomer’.

Ik heb je gewaarschuwd, na het lezen doe jij ook mee. Zoek nu de Woonspecialist winkel bij jou in de buurt en maak gelijk een afspraak voor inspiratie en advies.