Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Binge-watchen | Hoe kom je deze druilerige dagen door?

Donkere, sombere en druilerige dagen. Welkom in januari. Hallo lekkere thuisblijfdagen. Tenminste, met dit weer heb ik niet veel zin om erop uit te gaan. Zeker niet in het weekend. Het liefst rommel ik dan wat in huis, verplaats zo her en der wat qua accessoires én kijk ik het liefst de ene film of serie na de ander.

En dat dan het liefst onder een dikke plaid met chocolade, chips en drop in een bakje, maar dat is voor iedereen natuurlijk anders. Binge-watchen: oftewel de hele dag series achter elkaar kijken alsof het niets is, doe je zo ontspannen mogelijk. Maar je hebt vaak wel last van mini probleempjes. Wat je namelijk niet wilt zijn pottenkijkers die door de ramen meekijken met je serie. En daarbij is tegenlicht van buiten (ja, dat heb je ook in de wintermaanden) helemaal vervelend. Die zon is namelijk onvoorspelbaar, die spiekt toch soms nog door de wolken. Een compleet witte lucht is ook niet fijn, dat weerkaatst als een malle. Toch fijn dat wij van de Woonspecialist daar wel een oplossing voor hebben.  

Nee, niet gelijk al je gordijnen dicht trekken. Mag best, maar dan maak je wel gelijk een heel donker hok. Stiekem best lekker voor een middagje en ideaal voor op de slaapkamer, want ook daar kan je binge-watchen. Voor in je woonkamer kan je beter kiezen voor raamdecoratie. Zo ben je niet gelijk helemaal afgesloten van de buitenwereld. Je krijgt namelijk nog wel iets van licht binnen, alleen niet vervelend/irritant licht. En je hebt nog wat moois om naar te kijken :-)

Het leuke is, dat mooie om naar te kijken hebben we in alle smaken, vormen en stijlen. Bij de meeste kan je zelfs afwisselen in de hoeveelheid licht dat je binnen wilt krijgen. ‘Spelen met het licht’ noemen we dat ook wel. Nu zal je niet snel spelen met licht tijdens het binge-watchen, maar de optie is er. Of je het nu verduisterend, semi-transparant of helemaal transparant wilt: raamdecoratie is jouw redder in nood tijden het binge-watchen.

Dus ga naar de winkel, zoek je raambekleding uit, bestel, laat het monteren, pak je dekentje en je bak chips en hoppa: binge-watchen maar! Veel plezier!