Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

In volledige privacy douchen, wie wil dat nou niet?

Zal ik het toegeven? Als de buren heel hard hun best doen, dan zien ze mij onder de douche. Wow, dat is best vreemd idee. Eigen schuld, dikke bult natuurlijk. Met alleen een half plakfolietje op het raam vraag je daar natuurlijk ook om. Eigenlijk moet ik gewoon iets van raambekleding voor de ramen hebben. Want ja, de badkamer is toch écht de plek waar je wel wat privacy kan gebruiken. Maar welk soort raambekleding kan je het beste plaatsen in je badkamer? Wij zullen de Woonspecialist niet zijn als we dat niet voor je uit zouden zoeken. Lees je mee?

Badkamer make-over

Naast de o-zo-nodige privacy is een badkamer ook de plek waar je je na een lange dag kan terugtrekken. De badkamer is een plek in huis die steeds meer aandacht krijgt als het gaat om inrichting en styling. Oftewel; heb je nog poepbruine tegeltjes aan de wand en een donkergroene wasbak en toilet? Dan loop je zeg maar zo’n 40 jaar achter en is het echt tijd voor een opknapbeurt. Vergeet bij de opknapbeurt niet je raamdecoratie. Raamdecoratie geschikt voor vochtige ruimtes welteverstaan. Dit is allemaal mogelijk.

Rolgordijnen

Je zult het niet gelijk zeggen, maar rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor badkamers. Mét speciale vochtbestendige stoffen, die ook nog eens makkelijk zijn te reinigen. Door de ruime keuze in kleuren of eventuele prints, vind je zeker een rolgordijn die past in jouw ultra-hippe badkamer.

Plissés of duettes

Eigenlijk zijn plissés of duettes net als het plakfolietje op mijn raam, alleen dan net nog 10 keer beter. Je kan met deze plissés en duettes namelijk zelf kiezen hoeveel lichtinval en privacy je wilt door de top down-bottom up functie. En ook voor deze opties hebben we natuurlijk geschikte vochtbestendige stoffen.

Horizontale jaloezieën

Om stiekem terug te gluren naar de buren zijn onze horizontale jaloezieën ideaal. En dan heb ik het over de aluminium versie. Aluminium kan je makkelijk schoon maken en, je raadt het al, is zeker vochtbestendig. Dus zoek je een stak design in je badkamer? Dan zijn onze in honderden kleuren horizontale jaloezieën jouw keuze.

Toch fijn dat ik heb uitgezocht wat ik in ieder geval moet aanschaffen. Heb ik jou er ook een beetje mee geholpen?