Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Jij wil iets aparts: kies voor raamdecoratie met een printje

Apart is leuk! Standaard is handig, maar minder leuk. Lekker praktisch is zo 1994. Doe gewoon eens gek. Ook in je interieur. Maar misschien vind je, wat ik hieronder ga beschrijven, helemaal niet zo gek. Maakt ook niet uit: ik wil gewoon mijn kant van het verhaal even vertellen. Raamdecoratie met een printje is niet raar: het is hip!

Grafische vormpjes

Wit is ook maar wit. Hetzelfde geldt voor alle andere effen kleuren. Vergis je niet hè, het blijft mooi. Maar waarom ga je niet gewoon een keer voor iets anders. Een minimaal grafisch printje bijvoorbeeld. Een patroon waar je niet helemaal duizelig van wordt. Gewoon in streepjes of rondjes die je aan kunt. Dat is de subtiele printjes kant van raamdecoratie. Het kan heftiger.

Complete prints

Want waarom niet complete prints op je raamdecoratie? Echte prints die je normaal op je muur zal plakken. Het kan hoor. Tenminste, ik heb het gezien op de beurs. En wat je op de beurs ziet, dat komt eraan mensen. Denk aan een Vincent van Goghje (staat niet op de afbeelding). Niks van te zien als je je raamdecoratie open hebt, of omhooggetrokken. Maar als ie dicht zit heb je gewoon een kunstwerk voor je ramen. Hot zeg ik je. Hot!

Eigenlijk kan je met raamdecoratie alle kanten op. En nee, het is echt niet meer alleen die zonwering die je nodig hebt tegen - de naam zegt het al - de zon. Raamdecoratie speelt steeds meer een grotere rol in de aankleding van je inrichting. Het kan het maken of breken. En geloof me nou maar: als je kiest voor raamdecoratie met een printje, dan maak je ‘m!