Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Lentekriebels met nieuwe raamdecoratie

Meer licht, meer zon en meer warmte. Vogeltjes die fluiten, bomen weer in bloei en (met) zonder jas naar buiten. Dat is de lente. Al krijg ik bij de lente ook altijd last van de ‘grote lenteschoonmaak’. Het liefst gooi ik alle meubels naar buiten om te kunnen boenen op plekken waar je al een jaar niet bent geweest.

De lente gaat bij mij ook samen met een klein tikkeltje veranderdrang. Mijn winterhuis móet ik dan omtoveren naar een lente- slash zomerhuis. Nieuwe frisse kleuren in een ultra schoon huis samen met verse bloemen op tafel geven voor mij het ultieme lentegevoel. Wil jij ook de lentekriebels die ik op dit moment heb? Dan help ik je vast een beetje met de nieuwste collectie raamdecoratie van Bece.

Niet alleen qua kleur schreeuwen deze plissé- of dupligordijnen lente, ze gaan ook inkijk tegen zonder dat je lichtinval verliest. Lichtinval die je in de lente erg fijn is, maar soms ook best irritant kan zijn. Met deze plissé- dupligordijnen kan je lekker afwisselen met de stand van het stofpakket en lichtinval en privacy combineren.

Woonspecialist | Raamdecoratie | BeCe

Nu weten we inmiddels al een tijdje dat de kleur Heartwood dé trendkleur van 2018 is. Daar kan je raamdecoratie niet in achterblijven. Met een leuke twist in de print. Een heerlijke lente kleur, die nog zeker jaren mee kan.

Woonspecialist | Raamdecoratie | BeCe | Plisses

Het woord fris heb ik al vaker gebruikt in mijn verhaal. En als ik aan fris denk, dan zie ik toch echt wel wit voor me. Daarom zijn deze witte rolgordijnen écht mijn favoriet voor de lente. Aangezien wit ook maar zo wit is, hebben deze wel een klein vleugje van iets anders. Planten takjes die gelijk de lente uitademen.

Woonspecialist | Raamdecoratie | Lenteproof

Al met de grote voorjaars-veranderdrang begonnen? Kies dan voor nieuwe lente-proof raamdecoratie. En wij hebben heel veel meer dan wat ik hier beschrijf en laat zien. Heel veel meer! Dus heb je niets te doen de komende tijd? Kom dan langs in één van onze winkels.