Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Spelen met het licht

De zon schijnt. De temperaturen lopen op. Heerlijk weer om naar buiten te gaan. Maar wat als je geen tuin hebt? Of overdag gewoon moet werken? Oftewel, je kán niet naar buiten en je moet je zomer binnen ‘vieren’. Maar wist je dat je binnen ook heel goed van de zon kan genieten. Zeker met het licht. Dat kan namelijk met je raamdecoratie.

Speel met de zon

De zon in je kamer of op kantoor is niet echt een pretje. Vaak gaat het gepaard met hitte, helemaal als je geen airco hebt. Maar een subtiel zonnetje binnenlaten, maakt het echt niet te warm, het staat gewoon zomers. Met goede raamdecoratie kan je ook spelen met het licht. Horizontale jaloezieën kan je met de tuimelstaaf zo draaien dat je streepjes zon op de wand krijgt. Ultiem zomergevoel. En met je shutters bijna dicht laat je lichte streepjes zonneschijn via de vloer naar binnen vallen. Hetzelfde geldt voor je verticale jaloezieën. Doe ze bijna dicht en de zon komt toch nog subtiel naar binnen.

Of het nu een multishade is, of een inbetween gordijn: je kan met alles voor je ramen ‘spelen met het licht’. Wil je even niet herinnerd worden aan die heerlijke zomer buiten? Doe ze dan helemaal dicht en maak het donkerder. Heb je juist een zon boost nodig, zet ze dan geheel open. Jij bent de baas van jouw eigen zomer in huis of op kantoor.