Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

3 favoriete wintervloeren uitgelicht

Een vloer is zoveel meer dan een vloer. Het is je meest gebruikte item in huis. Het is het eerste waar je naar kijkt als je binnenkomt. Je loopt erop, je ligt erop, je verzorgt ‘m en eens in de zoveel tijd, vervang je ‘m. En ja, voor wat voor een vloer kies je dan? Ik deel mijn 3 favoriete vloeren van de Woonspecialist voor deze winter met je. Succes met kiezen!

Warm

Een warme vloer kun je op meerdere manieren opvatten. Een pvc vloer die perfect is voor vloerverwarming bijvoorbeeld. Een lekker zacht en warm tapijt, of juist een vloer met een warme ondertoon in de kleur zoals de Moduleo Layred vloeren van de Woonspecialist. Die laatste is mijn favoriet! Een warme romantische houtlook, gemixt met houten meubels en warme kleuren. Zo creëer je gelijk een warm gevoel in de koude winterdagen!

Stoer

Een stoere vloer, zoals een betonlook, ook zoiets gaafs! Ga voor een pvc vloer met een betonlook. Strak, stoer en tijdloos. En weet je wat het meest mooie is? De vloer is met het blote oog niet van een echte betonvloer te onderscheiden, zoals de nieuwe CERAtouch collectie van COREtec. Je ziet deze betonvloeren best veel tegenwoordig. Mooi te mixen met industriële items zoals stalen deuren of een stalen eettafel. Aftoppen met rieten stoelen en een ruige leren bank en jij bent klaar voor een (stoere) winter!

Wit

Houd je van licht en ruimte? Ga dan voor een witte vloer. Met een witte vloer maak je jouw ruimte nog groter dan ‘ie al is! Kies bijvoorbeeld voor een pvc vloer in visgraat met lange smalle licht planken, of een pvc vloer met witte tegels. Laminaat is natuurlijk ook een optie. Let erop dat het niet te kil wordt in je huis en mix deze vloer met een leuk kleurtje op de wand of houten accessoires. Voor inspiratie en advies ben je altijd van harte welkom bij de Woonspecialist. Foei zeg, wat een boel opties.. lastig kiezen he! Kom gerust eens langs bij de Woonspecialist op een rustig moment, onze professionals helpen je van harte om jouw favoriete vloer uit te kiezen.