Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

6 tips waarom je wel móet kiezen voor een PVC-vloer!

Nu wil ik je niet beïnvloeden en toch doe ik het. Niets tegen laminaat, vinyl of tapijt..... maar pvc; dat is wel een dingetje hoor! Nu vraag je je af waarom. Nou, dat leg ik je graag uit!

  1.  Een PVC-vloer is sterk en krasvast, handig voor puntige hakken, speelgoedautootjes en voor de mensen die maar blijven schuiven met de meubels.

  2. Het is bestand tegen vocht. Weg met die standaard tegels in de badkamer, PVC is de oplossing. Zeker als je graag een hout structuur vloer wilt in je badkamer.

  3. Weinig onderhoud! Voor de niet gevorderde schoonmaker of schoonmaakster is dit natuurlijk ideaal nieuws. Alleen een stofwisser en een klein sopje met onderhoudsmiddel houdt je vloer prachtig en in topconditie.

  4. Uitermate geschikt voor vloerverwarming. Lees: geen last meer van koude voeten (als je vloerverwarming hebt dat dan wel).

  5. Geluiddempend en dus zeer stil. Ook handig voor je buren; dat noemen wij meedenken!

  6. And last but not least: het is uitermate betaalbaar!

Woonspecialist | Visgraat | PVC Vloer

Voordeel op voordeel, dus waar wacht je nog op! Wij van De Woonspecialist hebben een ruime collectie pvc-vloeren in vele kleuren, structuren en formaten. En? Heb ik je beïnvloed? Let’s go PVC-(vloer)!