De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2232 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Hallway_F02E81903_Langster-PinOak
Kies voor een kwaliteitsvloer, kies voor Peitsman

Peitsman

Peitsman

Ken jij het merk Peitsman al? Peitsman staat al ruim 100 jaar voor de hoogste kwaliteit en levert naast hoogstaande pvc-, vinyl en laminaatvloeren onder meer raamdecoratie en entreematten. Een professionele partij met één brok ervaring aan boord.

Peitsman is gespecialiseerd in alle producten die de parketteur, woninginrichter of projectinrichter nodig heeft voor zijn werk. Denk hierbij aan harde vloerbedekking, gordijnrails, lijmen en egaliseermiddelen, gereedschappen, fournituren, onderhoudsartikelen en entreematten. De afgelopen jaren is vooral  het assortiment met harde vloerbedekking sterk uitgebreid met merken als Quick-Step, Beautifloor en mFLOR. Hiermee heeft Peitsman vloeren voor elke smaak en dus elk interieur!

Benieuwd naar de mogelijkheden? De koffie staat voor je klaar bij één van onze winkels!

MFLOR_ARGYLL_FIR75170_75170_01_LANDSCAPE-m

Peitsman pvc

Is het je ooit opgevallen dat bijna elke woning voorzien is van een pvc vloer? Dat komt omdat een pvc vloer ontzettend populair is op dit moment! De voordelen van Peitsman pvc vloeren zijn eindeloos. Want pvc is geschikt voor vloerverwarming, is onderhoudsvriendelijk en heeft een geluiddempende functie. Hierdoor heb je warme voetjes, weinig poetswerk en geen last meer van geluidsoverlast! Peitsman heeft een groot assortiment aan pvc vloeren; voor elk interieur heeft Peitsman een pvc vloer! Van grijs tinten tot aan hout tinten; Peitsman heeft het allemaal!

Peitsman laminaat

Vind jij de uitstraling van een houten vloer geweldig, maar zie je op tegen het onderhoud van zo’n houten vloer? Ga dan voor het laminaat van Peitsman! Laminaat is geen hout, maar is zo ontwikkeld dat het door het gebruik van een v-groef sprekend lijkt op een houten vloer. Een plank of tegel bestaat uit meerdere lagen die elk hun functie hebben. De toplaag biedt bescherming tegen krassen en vlekken, de decorlaag zorgt voor de geweldige uitstraling en de onderlaag zorgt voor stabiliteit. Het assortiment aan laminaat is bij Pleitsman enorm; ga je voor brede of normale planken? Bredere planken zorgen voor een ruimtelijk effect in je kamer!

MFLOR_BROAD_LEAF_41810_SMOKEY-SYCAMORE_LANDSCAPE_01
Product2_website_afbeelding_productpagina-12

Peitsman vinyl

Vinylvloeren van Pleitsman zijn warm en comfortabel aan de voeten. Vinylvloeren zijn geluiddempend, antistatisch, duurzaam en bestand tegen krassen. Een vinylvloer gaat tussen de 10-20 jaar mee; om de 5 jaar een nieuwe vloer is dus niet nodig! Wist je al dat de vinylvloeren van Peitsman ook geschikt zijn voor de badkamer? Ze zijn namelijk waterbestendig en laten dus geen vocht door. Vinylvloeren zijn ook geschikt voor vloerverwarming; niet alleen comfortabele voeten, maar ook warme voeten!

Peitsman ondervloeren

Naast de prachtige vloeren die Peitsman aanbiedt, bieden zij ook ondervloeren aan; niet geheel onbelangrijk! Een ondervloer wordt vaak gebruikt om verschillende redenen. Zo kun je een ondervloer gebruiken om te verstevigen, heeft het een geluiddempende functie en kun je het gebruiken om de vloer te egaliseren. Kom naar de winkel en vraag onze vakmensen om hulp. Zij weten precies welke ondervloer jij nodig hebt!

Bedroom_ing02H78656_Bedroom_LongPlankBramleyApple
f7bb1e79cb0ebb1e1cbb4cc150bd723c