Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Loft 79

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Loft 79 biedt hoogwaardige stoffen die goed te gebruiken zijn in de stijlen basic, modern en landelijk. Ze bieden een klassieke collectie gordijnen maar daarnaast bieden ze ook een aantal stoffen met verassende dessins, ontworpen door designers.

Tussen de stoffen van Loft 79 zit altijd iets wat perfect in jouw interieur past. Loft 79 biedt o.a. vouwgordijnen, overgordijnen, vitrage en cordon; een vederlicht koordgordijn. Lichtecht en antistatisch, zodat er geen vuil wordt aangetrokken. Kan op maat worden geknipt zonder rafels en geeft een mooi contrast van open- en dichtheid.

Je ontvangt op elk product een garantie op fabricagefouten. We geven je ook graag persoonlijk advies bij de aankoop van gordijnen van Loft 79 ten aanzien van het reinigen. De meeste producten kan je zelf wassen, andere producten kunnen uitsluitend chemisch worden gereinigd. Dit hangt af van de samenstelling van de stof en de (na)bewerkingen die de stof heeft ondergaan. Bij elk product dat je aanschaft, wordt een wasvoorschrift gegeven. Uiteraard kunnen we je in onze winkels hier meer over vertellen.

Zo is er voor elk interieur een passende stof te vinden! Alle Loft 79 producten zijn kleurecht, zo goed als krimpvrij en over het algemeen zijn de meeste, prima zelf te wassen.

Loft 79 | Gordijnen | de Woonspecialist

Loft 79 | Gordijnen | de Woonspecialist