Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Blend®

Blend® is de specialist in houten raamdecoratie. Ze leveren goede shutters of jaloezieën in 33 verschillende kleuren. Deze zijn leverbaar in diverse houtsoorten en uitvoeringen. Daarnaast wordt het gemaakt van uitstekende kwaliteit hout waardoor je er een hele tijd mee vooruit kan. Bij Blend® bieden ze in iedere situatie een passende keuze waardoor ze nog meer op gaan in de rest van je interieur.

Ze bieden verschillende opties wat betreft systemen:

  • Vouwrail systeem
  • Dakraam
  • Draai- Kiep
  • Schuifrail

De collectie houten jaloezieën en shutters van Blend® zijn prachtig vormgegeven, van uitmuntende kwaliteit en bieden in vrijwel iedere situatie een passende oplossing.

Shutters met een vouwrail systeem van Blend® zijn zeer geschikt voor grote raampartijen en openslaande deuren. De vouwrail shutters zijn standaard handmatig naar één kant te verschuiven. Door te kiezen voor het free-fold systeem kan men zelf beslissen naar welke kant men de shutters verschuift

Dakraam shutters van Blend® kunnen op ieder type dakraam geplaatst worden en zijn voorzien van een jachtsluiting. Bij een jachtsluiting zijn de dakraam shutters voorzien van een drukknop, waarmee men de shutters kan vergrendelen en ontgrendelen. Dit zorgt ervoor dat de panelen niet openklappen.

Blend® shutters voor een draai kiepramen worden op het kozijn gemonteerd en zijn voorzien van een driezijdig profiel. De bevestiging in de klink wordt verlengd en geplaatst op de shutter, waardoor de shutter meebeweegt met het raam. Geïntegreerde magneten zorgen ervoor dat de shutter stevig hangt.

Blend® shutters met schuifrailsysteem zijn zeer geschikt voor grote raampartijen, puien en openslaande deuren. De shutters met schuifrail bestaan uit losse panelen. De panelen van de shutters kan men achter elkaar verschuiven, waardoor het ene paneel achter het andere paneel verdwijnt.

Blend | Shutters| de Woonspecialist