Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Karpetten zijn op elke maat en naar eigen wens te maken, dus voor elke ruimte!

Zacht en behaaglijk warm aan de voeten. Dat is tapijt! Vind je tapijt iets te veel van het goede, denk dan eens aan een karpet.

In zoveel kleuren, afmetingen, vormen én op maat te maken, met net zoveel voordelen als tapijt! Kom langs in de winkel of plan een afspraak dan adviseren wij je graag bij de keuze. 

 

Plan je afspraak

Hoe kies ik een karpet? Hoe kies ik een karpet?

Het formaat, het materiaal en de stijl zijn belangrijk, maar ook de functie is bepalend. Let er verder op dat je het juiste formaat kiest. Kies niet te klein zodat een karpet verloren lijkt in de ruimte.  

Welke vorm karpet? Welke vorm karpet?

Er zijn zoveel vormen. Alles kan en mag tegenwoordig. Combineer verschillende vormen in een grote ruimte; een rechthoekig karpet met een rond exemplaar er deels overheen en zet op het ronde kleed een mooie fauteuil. 

Vtwonen vloerkleden en tapijt Vtwonen vloerkleden en tapijt

Deze nieuwe vtwonen tapijtcollectie is slijtvast, geluiddempend en warmte isolerend, dus energiebesparend. En te combineren met vloerverwarming. Ook zijn ze slipvast en daardoor geschikt voor op de trap.

Karpetten
Karpetten

Laat je karpet op maat maken bij de Woonspecialist

Wat wil jij? Heb je ruimte en kies je voor een rechthoekig karpet? Dan kies je voor de meest gekozen vorm. Een vierkant karpet staat mooi in een ruimte die juist niet vierkant of rechthoekig is. Een rond karpet kan je goed combineren met een rechter exemplaar.

Een karpet volledig naar jouw wens en aansluitend bij jouw woonstijl; het kan allemaal!

Lees meer

Vind de staal en stijl die
bij jou past