Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Trapstoffering, voor een stijlvolle en 'stille' trap

Door een trap te stofferen ziet deze er niet alleen netjes en stijlvol uit, het zorgt ook voor weinig geluid als iemand over de trap loopt. Het bekleden kan met verschillende soorten tapijt, met een loper maar ook met andere materialen als pvc.

Informeer er eens naar in één van onze winkels of plan hier direct een afspraak. Onze medewerkers beantwoorden graag al jouw vragen en bespreken de mogelijkheden. We helpen je graag.

Plan je afspraak

Trapstoffering

Zacht en warm Zacht en warm

Tapijt op je trap! Dat kan, maar let wel goed op want niet alle tapijtsoorten zijn hiervoor geschikt. De dichtheid van de polen moet voldoende zijn en ook de structuur van het tapijt moet voldoende stevig zijn. 

Stil Stil

Door een trap te voorzien van zachte bekleding, demp je het geluid. Je voorkomt zo harde geluiden als de trap belopen wordt. Dat bereik je met tapijt, maar ook met bijvoorbeeld leer.

Vernieuwen van de trap Vernieuwen van de trap

Het bekleden van de trap, geeft deze een totaal andere look. Het is dan ook een ideale manier om je trap te vernieuwen. De hele ruimte waarin de trap zich bevindt knapt er van op!

Trappen
Trappen

Trapbekleding voor elke woonstijl

Voor elke stijl is er een trapbekleding. Het is goed te weten dat wij bij een dichte trap de tredes en de stootborden bekleden. De zijkanten (wang) van de trap kunnen ook prima mee gestoffeerd worden. Bij een open trap kan de hele trede rondom gestoffeerd worden.

Behalve tapijt kan je ook kiezen voor een traploper, traptegels of halve maantjes of van pvc, leer of verlichting!

Lees meer

Vind de staal en stijl die
bij jou past