Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Energiezuinig, 
ruimtebesparend en
duurzaam vloerverwarming
bij dé Woonspecialist

Vloerverwarming geeft de meest constante warmte en je kan vloerverwarming met verschillende vloeren combineren, zoals pvc, marmoleum en zelfs bij tapijt! Je bespaart ruimte want de radiator verdwijnt uit je kamer. Omdat je efficiënter stookt bespaar je ook nog eens op je energiekosten.  

Kies je voor standaard of voor elektrische vloerverwarming? Omdat er naast deze vraag nog veel meer vragen komen kijken bij de keuze voor vloerverwarming, adviseren wij je graag. Ook over de geschikte vloer, de voordelen van elektrische vloerverwarming of het laten leggen van vloerverwarming door onze vakmannen.

Benieuwd? Plan hier direct jouw afspraak in.

 

Private Shopping

Alle voordelen van vloerverwarming op een rijtje:

Vloerverwarming met aandacht gelegd Vloerverwarming met aandacht gelegd

Wil je onder jouw vloer vloerverwarming, dan moet dat natuurlijk voldoen aan milieu- en kwaliteitsvereisten. En let er wel op dat de vloer wel bestand is tegen bepaalde temperaturen. Kom je er niet uit? Vraag naar één van onze specialisten! Onze vakmannen staan voor jou klaar om het beste resultaat te leveren, van het infrezen van vloerverwarming tot het leggen van de mooiste geschikte vloer.

Elektrische vloerverwarming Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming is steeds populairder vanwege de constante warmte. Alleen de vloer wordt verwarmt waardoor je minder stof in je kamer hebt - en minder druk op je luchtwegen. De vloer is binnen 10 - 15 minuten warm. Elektrische vloerverwarming kunnen wij binnen 1 dag plaatsen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag naar één van onze specialisten!

Regeling temperatuur Regeling temperatuur

Wij raden bij voorkeur een temperatuurregeling per vertrek aan. Zo voorkom je dat de temperatuur alleen kan worden gegarandeerd in de ruimte waar een thermostaat aanwezig is.

Ook elektrische vloerverwarming bestuur je via een thermostaat. Omdat het thermostaat op batterij werkt hoeft het niet op de wand gemonteerd worden. 

Vloerverwarming
Vloerverwarming
Vloerverwarming
Vloerverwarming
Vloerverwarming
Vloerverwarming

Energiebesparing met duurzame vloerverwarming

Wanneer je een goede vloer hebt gekozen en de ondervloer is voorzien van (elektrische) vloerverwarming, dan ga je energie besparen.

Vloerverwarming zorgt voor een geleidelijke verdeling van de warmte. Deze constante warmte zorgt voor meer comfort in huis. En voor altijd warme voeten.

Infrezen vloerverwarming

Dit is de bekende versie van vloerverwarming waarbij warm water door een systeem van buizen loopt en zo de vloer en de kamer op een aangename temperatuur verwarmt. 

Geschikte vloer voor vloerverwarming 

Bij de Woonspecialist kiezen wij samen met jou de beste vloer voor jouw vloerverwarming. Van pvc vloeren in visgraat houtlook tot betonlook tegels, kies uit prachtige vloeren die je kan combineren met vloerverwarming.  

Vloer en vloerverwarming laten leggen

Onze vakmensen komen graag je vloerverwarming infrezen en ook de nieuwe vloer leggen. Onze vakmannen nemen jou graag het werk uit handen en zorgen voor een resultaat dat tot in de plintjes verzorgd is. Wij willen graag dat jij jaren geniet van de aangenaame warmte in je woning.  

Elektrische vloerverwarming

Deze bestaat uit matten verwarmingsfolie die zonder afstanden door de hele kamer gelegd worden. Pvc vloeren of marmoleum geven de warmte direct door en je kamer is binnen 10 - 15 minuten aangenaam warm. 

Efficiënt stoken met slimme thermostaat

Kies je voor elektrische vloerverwarming en een slimme thermostaat dan kan je dit systeem via een app bedienen, wanneer en vanuit waar je ook bent. Dit is energiezuinig stoken 3.0!

Van het gas af met elektrische vloerverwarming

En wat dacht je van een combinatie van elektrische vloerverwarming met jouw zonnepanelen? Absoluut een oplossing voor alle liefhebbers van duurzaamheid. En wie weet kan jouw woning dan helemaal zonder gas. 

We leggen je graag alle mogelijkheden uit in één van onze winkels.

Lees meer

Vind de staal en stijl die
bij jou past