Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Energiezuinig, 
ruimtebesparend en
duurzame verwarming
bij dé Woonspecialist

Wij kunnen alle vloermogelijkheden tegen zeer concurrende prijzen aanbieden. Onze eigen stoffeerders zorgen ervoor dat de vloer perfect wordt gelegd. 

Maak een afspraak

Alle voordelen van vloerverwarming op een rijtje:

Met aandacht gelegd Met aandacht gelegd

Een vloer voorzien van vloerverwarming moet natuurlijk voldoen aan milieu- en kwaliteitsvereisten. Onze specialisten staan voor jou klaar om het beste resultaat te leveren. 

Ultieme verwarming Ultieme verwarming

Vloerverwarming is natuurlijk heel fijn, maar let er wel op dat de vloer wel bestand is tegen bepaalde temperaturen. Kom je er niet uit? Vraag naar één van onze specialisten!

Regeling temperatuur Regeling temperatuur

Temperatuurregeling met een enkele kamerthermostaat is de meest eenvoudige oplossing. Dit is alleen niet aan te raden, omdat de temperatuur dan alleen kan worden gegarandeerd in de ruimte waar deze thermostaat aanwezig is.

Kies daarom bij voorkeur voor een temperatuurregeling per vertrek. 

Vloerverwarming
Vloerverwarming

Bespaar energiekosten met duurzame vloerverwarming

Een goede ondergrond is nodig voor durzame inzetbaarheid van vloerverwarming. Indien nodig egaliseren wij of leggen een ondervloer voorzien van vloerverwarming. Alleen dan ben je verzekerd van perfect resultaat voorzien van de meest innovatieve vloerverwarming. 

Vloerverwarming is geschikt voor pvc-vloeren, marmoleum en een aantal tapijtvloeren. Het is minder geschikt voor houten-vloeren, laminaat en goed isolerend tapijt. We leggen je graag alle mogelijkheden uit in één van onze winkels.

Vind de staal en stijl die
bij jou past