Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels
'tot het laatste puzzelstukje'

Energiezuinig, 
ruimtebesparend en
duurzame verwarming
bij dé Woonspecialist

Vloerverwarming is energiezuinig, ruimtebesparend en duurzaam. Het is toepasbaar in combinatie met verschillende vloeren, zoals pvc, marmoleum en zelfs bij tapijt!

Omdat er waarschijnlijk veel vragen komen kijken bij de keuze van een vloer die geschikt is voor vloerverwarming, adviseren wij je graag. Plan hier direct jouw afspraak in.

 

Veilige contactopties

Alle voordelen van vloerverwarming op een rijtje:

Met aandacht gelegd Met aandacht gelegd

Wil je onder jouw vloer vloerverwarming, dan moet dat natuurlijk voldoen aan milieu- en kwaliteitsvereisten. Onze specialisten staan voor jou klaar om het beste resultaat te leveren. 

Ultieme verwarming Ultieme verwarming

Vloerverwarming is natuurlijk heel fijn, maar let er wel op dat de vloer wel bestand is tegen bepaalde temperaturen. Kom je er niet uit? Vraag naar één van onze specialisten!

Regeling temperatuur Regeling temperatuur

Wij raden bij voorkeur een temperatuurregeling per vertrek aan. Zo voorkom je dat de temperatuur alleen kan worden gegarandeerd in de ruimte waar een thermostaat aanwezig is.

 

Vloerverwarming
Vloerverwarming

Energie besparing met duurzame vloerverwarming

Wanneer je een goede vloer hebt gekozen en de ondervloer is voorzien van (elektrische) vloerverwarming, dan ga je energie besparen.

Vloerverwarming zorgt voor een geleidelijke verdeling van de warmte. Deze constante warmte zorgt voor meer comfort in huis. En voor altijd warme voeten.

We leggen je graag alle mogelijkheden uit in één van onze winkels.

Lees meer

Vind de staal en stijl die
bij jou past