De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2232 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
gratis interieuradvies
Interieuradvies: een nieuw begin voor je interieur!

Jouw thuis, jouw verhaal, met ons interieuradvies!

Heb je al een tijdje genoeg gehad van die vervelende krassen op je vloer die maar niet lijken te verdwijnen? Of staar je naar die ooit zo mooie rode muur en voel je dat het tijd is voor iets nieuws? Oh, die eindeloze keuzes die voor je liggen… Maar maak je geen zorgen, want wij hebben de oplossing voor je.

Stel je eens voor: een frisse start voor je interieur, zonder die frustraties en met een flinke dosis inspiratie. Ons interieuradvies staat voor je klaar, als een kompas dat je de weg wijst door het doolhof van mogelijkheden. Van de kleur op de muren tot de woonproducten die je kiest, we zijn er om je te begeleiden bij elke beslissing. Twijfel niet langer, verzeker jezelf van een plekje tijdens ons interieuradvies en geniet van de vele voordelen!

Traprenovatie-laminaat-4

Dé voordelen van interieuradvies

Voordat je jezelf onderdompelt in het betoverende avontuur van interieuradvies, vraag je je natuurlijk af: “Waarom zou dit dé sleutel zijn tot mijn droominterieur?” Wij kunnen niet wachten om je te laten zien waarom interieuradvies een kans is die je simpelweg niet wilt laten glippen. Wij vertellen jou de 3 grootste voordelen:

 

  • Onze stylisten luisteren naar jouw wensen en behoeften. Wij creëren een ontwerp dat speciaal voor jou op maat is gemaakt, waardoor je een ruimte krijgt die helemaal bij jou past.
  • Bespaar jezelf een hoop stress, want wij nemen tijdens het interieuradvies die last van je schouders.
  • Samen kom je tot de beste ideeën. Met onze jarenlange ervaring in het vak, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Zo komen wij misschien wel met ideeën waar jij nog helemaal niet aan gedacht had. Leuk toch?
Ontwerp zonder titel (95)

Van advies tot realisatie

Welkom in de wereld van moeiteloos een thuis creëren, van advies tot realisatie. Bij ons draait het niet alleen om interieuradvies, maar om het volledige proces dat we samen met jou doorlopen. We beginnen met het ontvouwen van inspirerende ontwerpen die aansluiten bij jouw stijl en behoeften. Maar dat is nog maar het begin!

We gaan verder door de juiste vloeren, gordijnen, raamdecoratie en nog veel meer voor je te kiezen, allemaal binnen handbereik en onder één dak. En het houdt hier niet op, want we zijn er om alles te coördineren, te bestellen en zelfs te monteren.

Geen gedoe meer met verschillende leveranciers en afspraken. Met ons heb je een complete reisgezel die je begeleidt vanaf het eerste concept tot het laatste gordijn dat perfect wordt opgehangen. Het enige wat jij hoeft te doen is achterover leunen en genieten terwijl jouw droominterieur werkelijkheid wordt!

Comafin 230508 – Studio Qasa-22

Kortom, interieuradvies is niet alleen het maken van een mooi plaatje, het is het vertellen van jouw verhaal door design. Het gaat over het creëren van een omgeving die je omarmt zodra je binnenstapt, die gastvrijheid en comfort uitstraalt en die je levensstijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Met een interieuradviseur aan je zijde, kun je jouw visie tot leven brengen en genieten van een ruimte die niet alleen prachtig is, maar ook een weerspiegeling van wie je bent. Dus vertel, wanneer plan jij jouw afspraak in?

Liefs, Dominique
Handtekening Dominique