De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2232 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Waarom jij die kast op maat wil? Dat lees je hier!

Ik geef je 3 redenen om ook zo’n kast op maat aan te schaffen, als je die al niet hebt. Wedden dat jij na het lezen van deze blog een afspraak met de dichtstbijzijnde Woonspecialist-winkel maakt om die kast op maat te laten aanmeten? In bijna elk huis zit er wel ééntje, een kast op maat. In de woonkamer, in de slaapkamer, noem maar op. En waarom? Omdat ze voor elke ruimte beschikbaar zijn, omdat ze dus op maat gemaakt zijn. Duh! Ik geef je 3 redenen om ook zo’n kast op maat aan te schaffen, als je die al niet hebt. Of als je er nog eentje wilt, maar nog niet overtuigd bent.

1. Een kast op maat is praktisch

Want, je bespaart ruimte. Elk klein en lastig hoekje kan je wegwerken door een kast op maat. Maar dat niet alleen, je kan namelijk echt alles opbergen in zo’n kast op maat. Weg schoenen, boeken en prullaria. Verberg alles achter de deur of in een la. Heb je nog geen oplossing voor het schuine plafond op zolder? Die kast op maat van de Woonspecialist lost het op.

DSC_6826

2. Een kast op maat is volledig te personaliseren naar jouw wensen.

Wil je veel planken? Of juist veel roedes om je blouses en jurken op te hangen? Het kan allemaal. Wist je dat je ook speciale schoenenvakken en sieradenlades kan aanschaffen? Echt overal is over nagedacht. Weinig ruimte? Ga voor schuifdeuren met bijvoorbeeld een spiegel. 2 in 1! Veel ruimte? Dan is een open inloopkast wel echt heel erg gaaf. Je eigen ‘walk in closet’, dat wil toch iedereen? Kom voor alle soorten kasten op maat naar de Woonspecialist bij jou in de buurt.

3. Een kast op maat zorgt voor eenheid, rust en reinheid.

Je zult wel denken, hoe geeft een kast nou eenheid, rust en reinheid? Nou, simpel. Laat de kast opgaan in je kamer, kies matchende kleuren. Rust vanwege de rommel die weg is! Alles past in jouw kast op maat. En reinheid? Natuurlijk, weg stofnesten onder of boven je kast, want je kast op maat is netjes van vloer tot plafond en van muur tot muur gemaakt.

Kast op maat | Draaideurkast I de Woonspecialist
Kast op maat | Inloopkast I de Woonspecialist
Liefs, Bo
Blog foto Bo