De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2232 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
89114_Goud eiken – LR
Een vloer die voldoet aan jouw wensen? Lees verder!

Nieuwe vloer; doen!

Wanneer je een nieuwe vloer gaat uitzoeken, komt er het één en ander op je af. Het assortiment aan vloeren is namelijk gigantisch. Er zijn ontzettend veel mooie kleuren, dessins en mogelijkheden; waar kies je dan voor? Een vloer is de basis van het interieur en bepaalt daardoor ook een groot deel van de sfeer in huis. Hou je van strak, ga je voor klassiek of kies je een natuurlijke look? Met andere woorden: welke vloer past bij jouw interieur?

Voor elke ruimte de beste vloer

Voordat je aan de slag gaat met het zoeken van jouw droomvloer, is het belangrijk om inzichtelijk te hebben in welke ruimte de vloer komt te liggen. In elke ruimte wordt anders geleefd. In de slaapkamer ben je op zoek naar rust en wil je ontspannen. Hierdoor ben je al snel op zoek naar een vloer die geluiddempend is.

Geen trends missen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Kijk je naar een vloer voor de badkamer? Dan is het belangrijk dat de vloer bestand is tegen vocht. De woonkamer is de kamer waarin het meeste geleefd wordt en dus voorzien moet zijn van een vloer die wel tegen een stootje kan… Al helemaal met kinderen in huis! En dan heb je nog de keuken, de plek waar tijdens het koken nog wel eens spetters vet of water op de vloer terecht komen. Voor elke ruimte is er een geschikte vloer, maar welke?

Sicilië dark oak

Welke vloer past in welke ruimte?

  • Slaapkamer vloeren: hecht jij ook zoveel waarde aan een goede nachtrust? Dan weten wij de perfecte vloer voor jouw slaapkamer! Een tapijt vloer is de meest geluiddempende vloer én voelt ook nog eens comfortabel aan de voeten. Ben je geen fan van tapijt? Dan zijn pvc, laminaat en kurken vloeren ook een optie!
  • Badkamer vloeren: in de badkamer komt veel condens vrij. Dat een vloer geschikt moet zijn voor vocht is dus een must. Kies jij voor een tegelvloer of pvc vloer? Dan zit jij altijd goed! Laminaat is ook een optie, indien de vloer gemaakt is van harscompound op houtsnipperbasis en afgewerkt is met een coating. Anders is de laminaatvloer niet bestand tegen vocht!
  • Woonkamer vloeren: een vloer die tegen een stootje kan… en dat voor in de woonkamer? Ga voor een pvc vloer! Al gedacht aan een pvc tegelvloer? De looks van een tegelvloer maar de voordelen van een pvc vloer, geweldig. Een pvc vloer bestaat uit verschillende lagen, hoe dikker de bovenlaag, hoe sterker de vloer.
  • Keuken vloeren: ga in de keuken voor een laminaat of pvc vloer. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken; ideaal voor waterdruppels of vetspetters. Daarnaast brengen laminaat en pvc vloeren een fantastische sfeer met zich mee. Waar kies jij voor?
Interfloor-Dynamic-Concrete-Vinyl-ID-749

Ga voor de perfecte tint

Een bepaalde sfeer krijg je niet zomaar. Een kleur of tint van een vloer doet wonderen als het gaat om de sfeer in jouw woning. Ben jij op zoek naar een vloer die jouw ruimte groter laat lijken? Ga voor brede planken en een lichte tint. Licht staat voor ruimte! Een lekker knus sfeertje creëer je met tapijt of een vloerkleed. Een pvc vloer ademt rust en dempt geluid, ideaal voor de slaapkamer dus!

Als het gaat om vloeren zijn er eindeloze keuzes. Bepaal voor jezelf wat jij belangrijk vindt voor een vloer en wat bij jouw interieur past, dan ben je al een heel eind op weg. Kom eens een kijkje nemen in onze winkel en doe inspiratie op. Heb je vragen? Stel ze gerust aan de vakmensen in de winkel. Samen vinden we jouw droomvloer!

DESSO Canvas Botanical 7851 220317 116090 vloerkleed

Ben jij er nog niet helemaal achter welke vloer nou echt bij jouw ruimte past? Geen zorgen, kom naar de winkel en onze vakmensen helpen je graag verder!

Liefs, Dominique
Handtekening Dominique