De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2424 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Forbo Marmoleum vloer (1)
Marmoleum vloer Forbo
Forbo Marmoleum vloer
Meer weten over marmoleum?

Vul dan onderstaand formulier in,
dan nemen wij contact met je op! 

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je volledige postcode in, bv. 1234 AB. Daarmee sturen we je vraag naar de dichtstbijzijnde winkel.
Nieuwsbrief
Hidden
Hidden
Hidden

Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze in onze privacy policy.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Marmoleum

Marmoleum is een duurzame vloerbedekking gemaakt van natuurlijke materialen zoals lijnolie, houtmeel, kalksteen en jute. Het staat bekend om zijn milieuvriendelijkheid, diverse ontwerpmogelijkheden, hypoallergene eigenschappen en eenvoudig onderhoud. Ze lijken het meest op gietvloeren en worden voor 100% van natuurlijke materialen gemaakt.

Je kunt heel veel variaties maken, want de vloer is verkrijgbaar in vele patronen en kleuren. Mogen wij je adviseren? Kom naar de winkel of plan hier direct jouw afspraak voor advies over jouw ideale vloer.

Een marmoleum vloer in jouw huis?

Ja, doen! Onze eigen stoffeerders zorgen ervoor dat de vloer perfect wordt gelegd. En dat maakt het kopen van een marmoleum vloer bij de Woonspecialist zo makkelijk: advies, levering en monteren onder één dak!

Voordelen van marmoleum

Marmoleum® Forbo

Natuurlijk en duurzaam product

Op zoek naar een natuurproduct? Marmoleum is gemaakt van lijnzaadolie, kurk, hars en jute. Het is een ijzersterk en slijtvast natuurproduct dat tientallen jaren meegaat. Deze CO2-neutraal geproduceerde vloer is één van de meest duurzame vloeren die er bestaan. Kies je voor deze vloer, dan heb je een biologisch afbreekbare vloer met een minimale impact op het milieu. Dat wil jij toch ook? Wil je weten of marmoleum de juiste vloer voor jou is? Of kan je wel wat inspiratie gebruiken? Vraag een interieuradviesgesprek aan.

Vloeren – Marmoleum – Forbo – Groen (2)

Diverse toepassingen

Marmoleum is geschikt voor in woonhuizen, maar ook bij professionele toepassingen zoals het kantoor, scholen en hotels. De vloer staat voor kracht, hygiëne, veelzijdigheid, duurzaamheid en intensief gebruik, zoals in ziekenhuizen. De vloer is glad, makkelijk te onderhouden, hygiënisch en geschikt voor vloerverwarming, ook voor bij jou in huis. Wil je marmoleum over je huidige vloer? Bespreek de mogelijkheden met ons. Wij adviseren je ook of je je ondervloer moet egaliseren.

Vloeren – Marmoleum – Forbo – Beige

Spelen met marmoleum

Je vloer mag wel opvallen. Marmoleum is er niet alleen in enorm veel effen kleuren, maar ook in multicolor en zelfs in dessins of met een hout- of betonlook. Met de juiste ondervloer dempt deze vloer ook nog eens geluid. Dat is natuurlijk prettig in een appartementengebouw, bij je op kantoor, maar ook met trappelende kindervoetjes of huisdieren thuis. Wist je dat marmoleum ook goed op een trap kan?

High Resolution-FORBO jongenskamer vtw09 nikkel c
Meubels
Forbo marmoleum

Marmoleum click? Doen!

Marmoleum vloeren zijn natuurlijk, duurzaam en stijlvol. Kies je voor marmoleum click, dan klik je de vloerdelen aan elkaar en kan je de vloer ook nog meenemen naar je volgende huis. Handig!

Weet je niet goed welk marmoleum jij zou willen, laat ons je dan helpen. Wij adviseren je graag. Daarbij meten wij bij jou thuis en egaliseren we indien nodig. We bezorgen, leggen de marmoleum vloer en werken het mooi en naar jouw wens af. Vraag in onze winkel naar de mogelijkheden!

Marmoleum staat voor kracht, hygiëne, veelzijdigheid en duurzaamheid. Mede hierdoor zijn de mogelijke toepassingen oneindig groot. Doordat het een sterke vloer is, is het erg geschikt voor intensief gebruik, zoals een ziekenhuis. Vanwege de gladheid en het makkelijke onderhoud, is de vloer heel hygiënisch. En dat geldt natuurlijk ook voor je badkamer of keuken. Wij verkopen marmoleum onder meer van Forbo. Bekijk ook eens onze PUUR duurzame marmoleum vloeren.