De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2351 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
tarkett_rock_grey_pvc_24522001_210218-99017
Tarkett vloeren: voor elke wens een bijpassende vloer!

Tarkett

CB001-logo

Bij Tarkett vind jij een vloer vinden die aan al je wensen voldoet. Of je nu op zoek bent naar een vloer die duurzaam en van hoge kwaliteit is, of je wilt genieten van een stijlvolle uitstraling, Tarkett combineert het allemaal.

Tarkett; dé vloer die bij jou past

Het brede scala aan vloeropties dat Tarkett biedt, maakt het gemakkelijk om de perfecte vloer te vinden die bij jouw specifieke behoeften en smaak past. Of je nu een moderne zwarte pvc-vloer zoekt om een eigentijdse sfeer te creëren, of een natuurlijk ogende vinyl vloer met houtlook wilt voor een warmere uitstraling, Tarkett heeft diverse ontwerpen en materialen om uit te kiezen.

Met keuzes zoals houten vloeren, laminaat en tapijt, kun je jouw ruimte volledig transformeren en aanpassen aan je eigen woonstijl. Of je nu een klassieke uitstraling wilt creëren met houten vloeren, de veelzijdigheid van laminaat waardeert, of het comfort en de warmte van tapijt verkiest, Tarkett biedt oplossingen voor allerlei voorkeuren. Ontdek ze gauw!

Tarkett vloer
Laminaat Woodstock Handbrushed Pine White 510019001 (1)
Tarkett – vloerkleed
Tarkett Chatillon Oak beige visgraat
tarkett_forest_oak_smoke_pvc_24535118_180220-34354-2

De vloeren van Tarkett

Zoals al benoemd heb je bij Tarkett veel verschillende soorten vloeren. Dus daar begint jouw zoektocht. Welk materiaal heeft jouw voorkeur? Welk materiaal van Tarkett past het best bij jouw dagelijkse leven? Ontdek de mogelijkheden.

Bedenk je eens hoe geweldig het zou zijn: een Tarkett pvc-vloer die de keuken transformeert. Niet alleen is hij waterdicht en moeiteloos te reinigen, maar hij voegt ook nog eens een flinke dosis stijl toe. En hoe fijn zou tapijt in je slaapkamer zijn? Stel je voor dat je elke ochtend uit bed stapt en je voeten verwent met het zachte, comfortabele gevoel van tapijt in de slaapkamer.

Een slimme vloerkeuze die niet alleen praktisch is, maar ook jouw dagelijkse routine met een vleugje luxe en persoonlijkheid verrijkt. Wil jij hulp bij het kiezen van jouw Tarkett vloer?

Tarkett - Hout_Heritage_Oak - dé Woonspecialist

Ontdek de voordelen van Tarkett vloeren

Met een scala aan designs, kleuren en texturen bieden Tarkett’s pvc-vloeren eindeloze mogelijkheden om jouw gewenste interieurstijl tot leven te brengen. Of je nu een moderne, houtachtige of stenen uitstraling zoekt, er zijn talloze opties om jouw droomvloer werkelijkheid te maken. Dit maakt het natuurlijk extra leuk om jouw nieuwe droomvloer te creëren! Ontdek de eindeloze mogelijkheden die Tarkett biedt.

  • Talloze designs
  • Vloeren voor elke woonstijl
  • Milieubewust
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Voor elke ruimte een passende vloer

Duurzaamheid van Tarkett vloeren

Maar dat is niet alles – Tarkett zet zich ook vol passie in voor duurzaamheid en het milieu. Neem bijvoorbeeld de pvc-vloeren van Tarkett, die vervaardigd zijn uit gerecyclede materialen! Met hun Tarkett ReStart® inleverprogramma recyclen ze elke vloer. Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van een prachtige vloer, maar ook bijdraagt aan een meer duurzame toekomst.

Laminaat Tarkett - Easy-Line-Stone-Oak - dé Woonspecialist

Het onderhoud van Tarkett vloeren

Natuurlijk is het per materiaal van de vloer verschillend hoe je de vloer onderhoud. Wij raden je dan ook aan om je te laten informeren bij ons in de winkel! 

Vloerverwarming voor jouw Tarkett vloer

Houten, vinyl– en linoleumvloeren van Tarkett kunnen allemaal op vloerverwarming worden geplaatst. Voor laminaat gelden er een aantal regels, zoals het feit dat verwarmingselement in beton of een andere ondervloer is ingebed. Natuurlijk hoef jij je hier geen zorgen over te maken, want wij zijn er om je te adviseren. Als jouw wens een vloer van Tarkett is mét vloerverwarming, dan leggen wij jou de beste mogelijkheden voor!

Wil jij een Tarkett vloer met vloerverwarming?

Laminaat Tarkett - WooBlacksmith-Oak-Natural-Brown - dé Woonspecialist

Tarkett vloeren in elke ruimte

Dankzij het uitgebreide assortiment van Tarkett vind je voor elke ruimte een passende vloer. Zoek je bijvoorbeeld een leuke, speelse vloer voor de kinderkamer? Dan raden wij de vinyl vloeren van Tarkett aan, aangezien deze vloeren bestand zijn tegen slijtage, vlekken en krassen. Dat is wel zo handig wanneer de kinderen aan het ravotten zijn!

Wil je in de woonkamer juist een vleugje natuur naar binnen brengen? Denk dan aan een houten vloer. Hiermee creëer je niet alleen een natuurlijke harmonie, maar ook een warme sfeer. Om de woonkamer helemaal compleet te maken, kun je ook nog een prachtig vloerkleed toevoegen. En voor de badkamer? Zelfs daar heeft Tarkett diverse vloeropties voor!

Kortom, jij kunt je hele huis voorzien van Tarkett vloeren. We staan klaar om je te helpen de perfecte Tarkett vloer voor jou te vinden, of het nu voor je woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer is. Er is een Tarkett match voor iedereen!

Vinyl Tarkett - Atrium Tex-Gea - dé Woonspecialist