De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2424 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Laminaat Tarkett - Easy-Line-Stone-Oak - dé Woonspecialist
Heb je een vraag over onze laminaat vloeren?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier,
dan nemen wij contact met je op! 

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je volledige postcode in, bv. 1234 AB. Daarmee sturen we je vraag naar de dichtstbijzijnde winkel.
Nieuwsbrief
Hidden
Hidden
Hidden

Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze in onze privacy policy.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Grijze laminaatvloer

Grijs laminaat is een populaire keuze in moderne interieurs. Met een veelzijdige en eigentijdse uitstraling voegen ze een vleugje stijl en elegantie toe aan elke ruimte. Of je nu een strakke, stoere look wilt creëren of een warme, gezellige sfeer wilt behouden, grijze laminaatvloeren bieden de perfecte basis. Naar welke woonstijl gaat jouw voorkeur?

Hierdoor wil jij een grijze laminaatvloer!

Alle laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in diverse tinten en patronen, waardoor je kunt kiezen uit een breed scala aan looks en dessins om aan je persoonlijke smaak te voldoen. Welke je ook kiest, je kiest voor een tijdloze en neutrale uitstraling die goed past bij verschillende interieurstijlen.

Het gebruik van grijze tinten kan een ruimte groter en lichter laten lijken. Dit is vooral handig in kleinere kamers of ruimtes met beperkt natuurlijk licht.

Daarnaast zijn laminaatvloeren zijn over het algemeen gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen vlekken, wat ze ideaal maakt voor gezinnen met kinderen en huisdieren. Stofzuigen en af en toe dweilen is meestal voldoende. Ze zijn duurzaam en slijtvast, waardoor ze lang meegaan zonder veel onderhoud.

Laat jij je laminaatvloer leggen?

Laminaatvloeren zijn betaalbare en relatief eenvoudig te installeren, zelfs voor doe-het-zelvers. Vind jij jezelf niet handig genoeg of laat je dit gewoonweg liever doen? Dat treft! Onze vakmensen leggen alle vloeren, ook jouw nieuwe laminaatvloer. Wil je dus een mooie strakke vloer, maak gebruik van onze montageservice!

Faro sfeer

Laminaatvloeren bij de Woonspecialist

Glorious-Luxe-Eternity-Long-Cracked-XL-Dark-Grey-RSH

Welke grijskleuren zijn er?

Laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende tinten. Grijs bestaat in een breed scala aan grijstinten, zo past er altijd eentje in jouw huis!

Welke uitstraling wil je in je interieur? Lichtgrijze laminaatvloeren geven een heldere en frisse uitstraling, met donkergrijze laminaatvloeren krijg je diepe en rijke uitstraling. Uiteraard hebben we ook alles hier tussenin zoals warmgrijze kleuren laminaatvloeren met subtiele ondertonen, zoals beige of grijsbruin. Of koelgrijs met eerder blauwe of zilveren ondertonen. Ook kan laminaat een taupe-grijze kleur hebben. Dan heeft het vaak bruine ondertonen en dat geeft een aardse en warme uitstraling geven aan een ruimte.

Laminaat grijs betonlook

Houd je van stoer en industrieel? Kies dan of een witte laminaat vloer,  betongrijs laminaat, een grijze betonlook laminaatvloer of tegel laminaat. Weet je dat laminaat ook in patronen geleverd kan worden? Denk aan bijvoorbeeld een visgraatpatroon of brede laminaatplanken, wat echt iets extra’s toevoegt aan de vloer.

Kom in onze winkel verschillende stalen en kleuren bekijken en vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt voor je laminaatvloer. Zo zorg je ervoor dat het perfect past bij je interieur en adviseren. Meer weten over de kleuren; lees onze blog!

Glorious-XL-Jazz-XXL-Light-grey-RSH2

Grijs laminaat in de slaapkamer?

Ja, doen! Naast alle bekende voordelen van laminaat, is een grijze laminaatvloer een kalmerende kleur dat een gevoel van rust en ontspanning geeft. Deze kleur gaat goed samen met subtiele lichte tinten als beige of wit en ook met meer uitgesproken kleuren als okergeel of hard roze.

De keuze is reuze in een grijze laminaatvloer met want grijs is verkrijgbaar in verschillende tinten, van licht tot donker, en met verschillende texturen en patronen. Hierdoor kun je een grijze vloer kiezen die perfect past bij jouw persoonlijke smaak en de stijl van je slaapkamer.

En weet je dat laminaat geen stof of allergenen aantrekt en is daarom een goede keuze is voor mensen met allergieën? Dit draagt dus ook nog bij aan een gezonde slaapomgeving.

 

Laminaat met advies

Kortom, laminaatvloeren zijn een veelzijdige, stijlvolle, en praktische keuze voor de slaapkamer omdat ze zorgen voor een rustgevende en comfortabele sfeer. Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze over de kleur laminaat en kan je wel wat advies en inspiratie gebruiken? Kom met al je vragen naar onze winkel voor een interieuradvies. Want dankzij ons eerlijke en betrouwbare advies, geniet jij langer van je nieuwe vloer!

Glorious-Luxe-Gyant-XL-Light-Natural-RSH

Voordelen grijze laminaat vloeren

Onze laminaatvloeren kennen verschillende voordelen. Waar je aan mag denken? We zetten het voor je op een rijtje;

  • Over het algemeen is laminaat goed bestand tegen slijtage, krassen en deuken.
  • Laminaat is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden want stofzuigen en eventueel dweilen is echt voldoende.
  • Verder is laminaat doorgaans een betaalbare oplossing in vergelijking met materialen zoals hardhout, tegels of natuursteen.
  • Laminaat is relatief eenvoudig te installeren en vaak duurzaam. Laminaat wordt veelal gemaakt van gerecyclede materialen en zijn hierdoor minder belastend voor het milieu dan sommige andere vloerbedekkingsopties.
  • Grijs laminaat past goed bij diverse interieurstijlen, van modern tot klassiek. Het biedt een neutrale basis en combineert makkelijk met andere kleuren als blauw, roze, of wit. Er zijn talloze verschillende tinten, patronen en texturen, zodat je de perfecte stijl voor je ruimte kunt kiezen.

Kortom, laminaatvloeren bieden een aantrekkelijke combinatie van stijl, duurzaamheid, betaalbaarheid en gemak, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel in huis als voor commerciële toepassingen. En je nieuwe laminaat vloer laat je leggen door onze vakmensen!

Visgraat laminaat woonkamer BerryAlloc
Impulse-V2-Spirit-Grey-RSH
berryalloc-glorious-xl-v4-gyant-xl-light-grey-62001406_640x640_1535

Kies duurzaam met laminaat!

Ben je op zoek naar een onderhoudsvriendelijke en duurzame vloer, kom eens langs en bekijk alle laminaat opties in onze woonwinkel. Laminaat wordt veelal gemaakt van gerecyclede materialen. Hierdoor is laminaat minder belastend voor het milieu dan sommige andere vloeren.

Kosten van laminaat

Bij de Woonspecialist maken we graag een offerte voor je met de kosten voor een laminaatvloer. Als we weten hoeveel vierkante meter je nodig hebt en welke vloer je wenst, kunnen wij een prijsopgave voor je maken. Uiteraard nemen wij daar de kosten voor laminaat inclusief leggen en ook voor een eventuele ondervloer en plinten in mee.

Grijs laminaat met vloerverwarming?

Wanneer je er voor kiest om laminaat over de hele verdieping te leggen, creëer je eenheid en rust. Houd jij ook van comfort? Wil je de warmte in je huis beter verdelen en constanter gebruiken? Dan is vloerverwarming iets voor jou. Weet je dat laminaat zich goed laat combineren met vloerverwarming?

Hoe lekker om altijd warme voeten te hebben? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of zoek je zwart laminaat? Kom naar onze winkel!