De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2424 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Schuifdeurkast – Allure – slaapkamer – bruin – spiegel – liggend (1)

Op zoek naar jouw droomkast? Ontdek de mogelijkheden!

Zeg eerlijk, we kennen het allemaal: te weinig opruimplek in huis. Misschien heb je in gedachten allang een kast samengesteld die aan al jouw opbergbehoeften voldoet, maar die ben je simpelweg nog niet tegengekomen. Of misschien weet je niet of die bestaat?! Dan is deze blog precies wat jij nodig hebt, want ik ga je alles vertellen over het creëren van extra opbergruimte met kasten op maat! Benieuwd of de kast van jouw dromen bestaat? Lees dan gezellig met mij mee en laat je inspireren.

TVkast – Allure – zwevend – donker – bruin – woonkamer – tv – kachel – liggend

Dé inloopkast waar je wilt wonen

Beeld je in: een kast waar je inwandelt, als een mini kleding wonderland, met speciale planken en lades voor al je kledingstukken. Voor je unieke sneakercollectie is er een speciale plank en voor je Happy Socks kies je een praktische lade. Hang je favoriete blouses en blazers op aan chique kledinghangers en vergeet natuurlijk niet de onmisbare spiegel voor een laatste outfitcheck.

Maar waarom stoppen bij het praktische gedeelte? Als je echt luxe wilt, voeg dan LED-verlichting toe. Elke keer dat je de kast opent, word je begroet door een subtiele spotlight om altijd de perfecte outfit te kiezen! Zo kan jij zelfs in het donker jouw perfecte outfit vinden.

Onze kledingkast is niet alleen een opslagplaats, maar een plek waar jouw stijl tot leven komt. Stop met dromen, kom langs in de winkel en ontwerp jouw eigen inloopkast!

Inloopkast op maat – verlicht – schuifdeuren (2)

Een wasmachinekast op hoogte; dit wil ik!

Een wasmachine en droger op hoogte, dat staat absoluut bovenaan mijn verlanglijstje! Een wasmachinekast is voor mij echt een must-have. Het klinkt misschien wat gemakzuchtig, maar bedenk eens hoe fijn het zou zijn om nooit meer te hoeven bukken om de was eruit te halen. En laten we eerlijk zijn, is dat niet gewoon ideaal voor je rug? Het vermijden van al dat bukken en tillen lijkt me een verademing.

Maar er is meer! Wasmachinekasten bieden zoveel praktische mogelijkheden die het dagelijkse huishouden een stuk gemakkelijker maken. Stel je voor dat er een handige lade onder de wasmachine is om de vuile was netjes op te bergen. Geen rondslingerende was meer. En als klap op de vuurpijl, zou je zelfs ruimte kunnen realiseren voor een strijkplank die weggewerkt is in de kast.

Laten we eerlijk zijn, wie zou niet genieten van een georganiseerde wasruimte waarin het dagelijkse huishouden opgeruimd is én een fluitje van een cent wordt? Ik in ieder geval wel!

Wasmachinekast – Allure – wijnkoeler – winkel – schuiflades – donker – bruin – liggend (2)

Het ultieme tv-meubel op maat

De woonkamer is mijn favoriete ruimte in huis. Het is de plek waar je urenlang kunt relaxen, terwijl je Netflix kijkt of waar vrienden samenkomen om bij te kletsen en te borrelen. Een ruimte waar altijd wel iets te doen is, maar ook hier heb ik opbergruimte nodig. Als ik aan mijn eigen tv-meubel denk, ligt het onder andere vol met mijn Nintendo Switch-spelletjes, zo’n typisch mandje vol kabels, maar ook met mijn Doonails-set die ik regelmatig tevoorschijn tover. Kortom; ook een tv-meubel is ideaal om spullen in op te bergen!

En weet je wat ik zo gaaf vind aan een tv-meubel op maat van de Woonspecialist? Ze zijn zelfs verkrijgbaar met elektrische haarden! Dit geeft toch extra sfeer in elke woonkamer.

Stel jouw tv-meubel samen op jouw eigen manier. Lees snel verder en ontdek alle mogelijkheden.

TVmeubel – Allure – showroom – zwevend – grijs – liggend

Zoveel kasten, maar welke kies jij?

Dit waren slechts 3 kasten uit ons assortiment, dus de keuze is nog groter dan je denkt! Wil je bijvoorbeeld een draaideurkast, een schuifdeurkast of een ensuitekast? Ook dat is geen probleem, want de Woonspecialist maakt alles voor jou op maat.

Heb je bijvoorbeeld een mooi hoekje voor een kast, maar loopt het dak schuin af of wil je een stijlvolle scheiding tussen je woonkamer en keuken realiseren? Je raadt het al; dan kies je een kast op maat! Ik raad je aan om langs te gaan bij mijn collega’s in de winkel, want zij kunnen samen met jou de kast ontwerpen die je in gedachten hebt. Van lades tot deurtjes, spiegels en open vakken. Niets is te gek.

Dus, waar wacht je nog? Schuif aan tafel bij de Woonspecialist bij jou in de buurt!

Kast – Allure – ontwerpprogramma – pc – liggend
Liefs, Annemiek
Blog foto Annemiek