De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2351 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
entreematten
Meer weten over deurmatten?

Vul dan onderstaand formulier in,
dan nemen wij contact met je op! 

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je volledige postcode in, bv. 1234 AB. Daarmee sturen we je vraag naar de dichtstbijzijnde winkel.
Nieuwsbrief
Hidden
Hidden
Hidden

Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze in onze privacy policy.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deurmatten

Heb je ooit gemerkt hoe een simpele deurmat een wereld van verschil kan maken? Wij wel! De juiste deurmat is niet alleen een held in het vangen van vuil, het is ook een stijlvolle upgrade van je entree.

Ken je dat gevoel dat je net je vloeren hebt schoongemaakt en dan BAM! Moddersporen, natte vlekken, en extra poetswerk. Hoe vaak haal jij de dweil weer tevoorschijn vanwege die onvermijdelijke modderige voetstappen? En laten we het niet eens hebben over die onverwachte vlekken die je plots op je vloer aantreft. Herkenbaar?

Dat is waar deurmatten in beeld komen. Ze zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging op je entree, het zijn superhelden die je vloeren beschermen tegen het ruige buitenleven. Zeker wanneer je een mooie strakke pvc-vloer hebt, maar ook bij andere vloeren en al helemaal bij tapijt.

Of je nou op zoek bent naar een kleine deurmat voor je woning, of een entreemat nodig hebt voor je kantoor; de Woonspecialist heeft een ruim assortiment deurmatten op maat gemaakt.

Deurmat? Schoonloopmat? Inloopmat?

Allemaal namen voor een mat met stijl. Met keuzes waar je hart sneller van gaat kloppen! Want wij hebben deurmatten in alle smaken, van strak en modern tot gezellig en rustiek, passend in elke woonstijl. Ga je voor een subtiele effen kleur of een opvallend patroon dat een statement maakt? Jij beslist!

De kleuren gaan van gedempte aardetinten tot levendig, er is een deurmat voor elke persoonlijkheid en ieder seizoen. Herfstbladeren, zomerse vibes, of gewoon tijdloos zwart-wit, we hebben het allemaal. Heb je speciale wensen of wil je meer weten? Kom langs in onze woonwinkel!

Deurmat – Forbo – Coral click 5721 – winkel donker – liggend (2)

Voordelen van deurmatten

Deurmat – Forbo – Coral-Detail-0592-9710 – close – grijs – streep – donker – liggend

Beschermende entree oplossing

Deurmatten zijn als de eerste opvang van vuil, modder en water, nog voordat het een kans krijgt om je vloeren te veroveren.

Jouw vloeren en tapijten zijn als de helden van je interieur, toch? Die verdienen het om in topconditie te blijven. Dus, met de juiste deurmat, geef je ze die onzichtbare maar oh zo belangrijke superkrachten om fris en vlekkeloos te blijven.

Deurmat – Forbo – Coral click 5721 – winkel donker – liggend

Onderhoud van je deurmat

Het onderhoud is eenvoudig. Een snelle stofzuigbeurt, een beetje schudden, en voilà, je deurmat is weer als nieuw.

Het gemak van schoonmaken betekent niet dat we concessies doen aan kwaliteit. Deze deurmatten behouden hun vorm, kleur, en effectiviteit, zelfs na herhaaldelijk onderhoud. Dus, houd het simpel, houd het fris, en geniet van het behoud van topkwaliteit zonder gedoe.

Deurmat – Forbo – Coral click 5714 – close – rood – grijs – liggend – 40A0467

Duurzame deurmatten binnen

Deurmatten zijn gemaakt om lang mee te gaan. Het geheim? De materialen.  Denk aan sterke vezels, duurzame rubberen backing, en andere high-tech materialen die je deurmat een onverslaanbare kracht geven.

Regen, zonneschijn, sneeuw – wat voor weer het ook is, onze deurmatten houden stand. Ze hebben dat natuurlijke talent om niet te bezwijken voor moeder natuur en beschermen jouw entree!

Schoonloopmat
entreemat-
entreemat–

Een deurmat buiten of thuis?

Dat kan beiden! Voor de deurmat buiten: het schild tussen je huis en de wereld daarbuiten. Onverschrokken tegen modderige laarzen, regenbuien en onaangekondigde bezoekers. De beschermer van jouw vloer.

Voor de deurmat thuis: jouw welkomstcomité in een mat. Die eerste stap binnen is als een warm welkom. Met stijlvolle ontwerpen die passen bij jouw interieur, vangt de deurmat thuis niet alleen vuil op, maar voegt ook een vleugje persoonlijkheid toe aan je entree.

Kortom, deurmat thuis of buiten, ze zijn niet zomaar matten – het zijn jouw verdedigers tegen de alledaagse chaos!