De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2232 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Hoe houd ik mijn vloer schoon?

Dat is een vraag waarop we graag allemaal wel het antwoord willen weten. Heb je net gestofzuigd, gedweild of met een stofdoek je vloer schoongemaakt, kun je met een paar uur weer opnieuw beginnen. Altijd bladeren, naalden, strepen, vlekken, noem maar op. Ik snap helemaal hoe je je voelt.

Tips voor een schone vloer

Je wilt je nieuwe vloer namelijk graag schoon houden, of het nou voor visite is of voor jezelf. En hoe doe je dat? Simpel, met een schoonloopmat. Ja, je leest het goed. Een schoonloopmat bij de voor- en achterdeur en je probleem is opgelost.

Ik ga 5 Coral schoonloopmatten van het merk Forbo voor je uitlichten in mijn blog van vandaag. Reden genoeg om straks voor kerst nog even een bezoekje aan de Woonspecialist te brengen.

Coral Brush – goed tegen zand

De Coral Brush schoonloopmat is voor elk type entree geschikt. Het doet wat je wilt, namelijk vuil en vocht opnemen. Een goede mat voor als je bijvoorbeeld een nieuwbouwhuis hebt en nogal wat zand in de wijk hebt liggen. Deze mat is in allerlei neutrale maar ook vrolijke kleurtjes verkrijgbaar, passend bij jouw woonstijl!

Coral Classic – ultieme vochtstopper

De Coral Classic is een goede vochtstopper, oftewel, heb je kletsnatte schoenen? Zo opgelost met deze mat. Onderzoek wijst zelfs uit dat je met 2 stappen al de helft van het vuil en vocht onder je schoenen wordt verwijderd. Niet te geloven toch?

Coral Duo – extra effectief

De Coral Duo zegt het al, een 2 in 1 functie. Deze extra effectieve mat is perfect in een korte entree, je hebt namelijk niet zoveel ruimte om dan je schoenen schoon te maken. De Coral Duo herken je aan het gestreepte dessin, die in neutrale kleuren maar ook in blauw en rood verkrijgbaar is.

Coral

Coral Luxe – creëer een chique entree

De Coral Luxe biedt alles waar je naar op zoek bent. Een luxe uitstraling, zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit. Naast dat deze mat functioneel is, voelt ‘ie ook nog eens zacht en comfortabel aan. Overigens is deze mat alleen in neutrale kleuren verkrijgbaar, houdt het wel zo netjes.

Coral Welcome – super duurzaam

De Coral Welcome is de meest duurzame mat van Forbo. De garens zijn gemaakt van gerecyclede materialen en tijdens de productie wordt er nauwelijks afval gemaakt. En wat ik zelf zo mooi vind aan deze mat is dat ‘ie er ook nog eens super hip uit ziet met die streepjes!

Keuzes, keuzes, keuzes.. Kom rustig langs bij de Woonspecialist bij jou in de buurt. We helpen je graag kiezen! Overigens ben je natuurlijk ook van harte welkom voor alle andere matten, vloeren en meer bij de Woonspecialist. Zien we je zo?

Forbo
Liefs, Bo
Blog foto Bo