De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2351 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Tarkett Forest Oak Soaped Visgraat PVC 24535113 180711 44485 (Aangepast)
Heb je een vraag over onze pvc-vloeren in houtlook?

Stel je vraag via onderstaand formulier, dan nemen we contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je volledige postcode in, bv. 1234 AB. Daarmee sturen we je vraag naar de dichtstbijzijnde winkel.
Nieuwsbrief
Hidden
Hidden
Hidden

Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze in onze privacy policy.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Houtlook pvc-vloeren

Wat zijn ze mooi onze pvc vloeren. En ook al weet je dat jouw nieuwe vloer een pvc vloer mag worden, dan nog heb je zoveel keuze! De meest populaire pvc vloer is de houtlook pvc. Tegenwoordig niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer, maar dan met de voordelen van pvc. Want pvc vloer in houtlook heeft weinig onderhoud nodig, een pvc vloer schoonmaken is eenvoudig, hij dempt geluid, is ijzersterk en nog duurzaam ook. En weet je dat er heel veel te kiezen valt in houtlook pvc vloer kleuren?

Varianten houtlook pvc

Denk maar eens aan de vele verschillende kleuren; van warme eiken kleuren tot stoer lichtgrijs en zelfs met drukke en rustige dessins. Er zijn ook pvc houtlook vloeren waarbij je een structuur voelt, net als bij echt hout. Met zoveel keuze past een pvc vloer met houtlook in nagenoeg elke woonstijl; van basic tot Scandinavisch en van landelijk tot klassiek. En dat heeft er ook mee te maken dat je kan kiezen hoe je de vloer gelegd wilt hebben; recht of in een patroon. Welke vloer past bij jou?

Vloeren – pvc – Moduleo – Desert Escape – Laurel Oak – Matina – houtlook – licht – hal – sfeerfoto – vierkant

Houtlook pvc vloeren bij de Woonspecialist

country oak woonspecialist vloer klassiek

Houtlook pvc in visgraat

Je kan de pvc stroken gewoon recht leggen of je kiest voor een patroon zoals bijvoorbeeld visgraat. Bij een visgraat pvc vloer worden de, meestal kortere stroken, trapsgewijs gelegd. Vroeger kwam je deze vloeren in de luxere huizen tegen. Tegenwoordig past een visgraatvloer in nagenoeg elk interieur want houtlook pvc is verkrijgbaar in veel kleuren en dessins. Kies je voor de lichtgrijze variant of ga je liever voor een donkere versie? Met een visgraat pvc heb je zeker een geweldige vloer in huis!

IM_SANTA CRUZ OAK 59253 res_room.jpg

Stroken of planken?

Bij een pvc vloer krijg je lossen stroken, ook wel planken genoemd. Bij de Woonspecialist zijn verkrijgbaar; houtlook pvc brede planken en smalle stroken. Zo kan je kiezen voor een rechte vloer of voor een patroon als visgraat of Hongaarse punt, waar veelal smallere stroken voor gebruikt worden. In een klassieke woonstijl past een houtlook visgraat pvc vloer perfect. Wil je pvc in je industriële woonstijl, bekijk dan een de pvc vloeren met betonlook stroken. Met pvc kan je echt alle kanten op!

Product2_website_afbeelding_productpagina-12

Houtlook pvc met vloerverwarming?

Dat kan heel goed! Een pvc vloer is heel geschikt in combinatie met vloerverwarming. Wij adviseren je graag over de verschillende soorten vloerverwarming en onze vakmensen weten exact of en welke ondervloer je hiervoor nodig hebt. Ook als je interesse hebt in elektrische vloerverwarming zit je bij de Woonspecialist goed. Maak gebruik van onze diensten. Naast advies en inspiratie bieden wij je meer. Onze vakmensen meten en monteren ook bij je thuis. Zo geniet jij optimaal van je nieuwe vloer. En de vloerverwarming!

vtwonen visgraat pvc
pvc tabletop vtwonen
Pvc vloer LayRed Moduleo

Is er verschil tussen plak en click pvc met houtlook?

Ja, dat is er. Het verschil zit in het leggen van de pvc vloer met houtlook. Een click pvc vloer klik je in elkaar. Het leggen hiervan lijkt op laminaat leggen, alleen is pvc veel makkelijker te verwerken omdat het soepel is. Bij een plak pvc vloer, ook wel dryback genoemd, lijm je de pvc stoken vast op de ondervloer. De ondervloer moet hiervoor geschikt zijn, anders moet je eerst bijvoorbeeld de ondervloer egaliseren. Ook dit kan je het beste door de vakmensen van de Woonspecialist laten doen.

Welke houtlook pvc vloer is voor jouw huis geschikt?

In onze winkel geven we advies voor elke situatie. Zoek je een pvc vloer met houtlook voor jouw huis waar je alleen woont of heb je een vol en druk huishouden met huisdieren of is het voor een winkelpand? Met andere woorden; hoe intensief wordt de pvc vloer gebruikt? Afhankelijk van jouw eisen kijk je naar de slijtlaag, dikte en demping van de pvc vloer. Geen zorgen; wij weten hier alles van. Kom langs in de winkel of maak eenvoudig een afspraak!