De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2226 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
stone-grey-rsh1
Laminaat van topkwaliteit, dat is het laminaat van Berry Alloc!

Berry Alloc

logo berryalloc

Laminaat van topkwalitiet voor elke kamer, dat is het laminaat van Berry Alloc®. Met een uitgebreid productaanbod dat voldoet aan alle huidige esthetische en technische vereisten en met levenslange garantie! Er is keuze uit vele hout- en steenlook motieven in talloze kleuren, er zijn zelfs witte laminaatvloeren. De ontwerpers van Berry Alloc® laten zich leiden door de trends en de nieuwste technologische verbeteringen om klanten te inspireren en blij te maken. Voor elke ruimte is er een prachtige vloeroplossing, zelfs voor in de badkamer en keuken zit er geschikt laminaat is het assortiment.

Laminaatvloer

Laminaat is er voor elke smaak. Naast de bekende houtmotieven, levert Berry Alloc® ook laminaatvloeren met een steenlook of vintagetegels. De vloer van je dromen, met de voordelen van een laminaatvloer; onderhoudsvriendelijk en buitengewoon krasbestendig. In het assortiment vind je vele verschillende plankformaten; extra lang, extra breed of in het opvallende visgraatmotief.

Hogedruklaminaat

Al sinds 1992 produceert Berry Alloc® hogedruklaminaat; laminaat van maximale sterkte, geluiddempend, onderhoudsvriendelijk en met een uniek lockingsysteem waardoor deze gemakkelijk te leggen is. Er zijn zelfs collecties laminaat met afgedrichte randen waardoor deze een optimale bescherming vormen tegen vocht.

Duurzaamheid

Berry Alloc® geeft om jouw welzijn en om dat van de planeet. Duurzaamheid staat hierbij hoog in het vaandel, duurzaam vanwege de lange levensduur van de vloeren. Het massieve hout dat gebruikt wordt voor de laminaatvloeren komt uitsluitend uit duurzaam beheerde bossen. Uiteraard voldoet het bedrijf aan alle wettelijke voorschriften en strenge specificaties in termen van duurzame ontwikkeling.