De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Eijffinger behang

Eijffinger behang

Behang collecties

Behang van het merk Eijffinger is uniek, kleurrijk en van uitstekende kwaliteit. De design afdeling ontwerpt steeds weer nieuwe behang collecties en dat al meer dan 145 jaar. Eijffinger staat niet alleen om zijn behang bekend, ook de stoffen en gordijnen van Eijffinger zijn populair vanwege de mooie ontwerpen en de uitstekende kwaliteit. Je kan dan ook voor Eijffinger gordijnen op maat bij de Woonspecialist terecht.

De wereld plakt behang van Eijffinger

Vanuit het hoofdkantoor in Zoetermeer levert Eijffinger behang voor zowel woonkamers, kinderkamers, hotels als appartementen over de hele wereld. Welk van de uitgesproken Eijffinger behang dessins kies jij voor je slaapkamer? Of weet je het al omdat je behang van Eijffinger in een van de vtwonen afleveringen hebt gezien op tv?

Populaire Eijffinger behang collecties

Hoe kies jij jouw behang? Is de kleur doorslaggevend, wil je wel of juist geen patroon of wil je het liefst een behangcirkel? Omdat Eijffinger behang kleurrijk is kom je in de collecties ook goud, groen en zelfs glans of een glittertje tegen. Naast de prachtige kleuren is behang van Eijffinger uitgesproken, denk aan prints met vogels, bloemen en verfijnde details. De namen van de collecties spreken al voor zich; Museum, Skin, Waterfront. En niet te vergeten het super vrolijke Pip Studio behang voor de kinderkamer! En er is meer, laat je hier inspireren!

Eijffinger behang collectie Twist woonkamer

Eijffinger behang Natural Wallcoverings

Wanneer de designers van Eijffinger een nieuw behang ontwerpen dan staat ‘uitgesproken’ niet altijd voor opvallend of kleurrijk. De behang collectie Natural Wallcoverings is juist uitgesproken vanwege de structuur en combinatie van materialen. Het structuur behang lijkt haast geweven. De beige, grasgroene, aquablauwe behang dessins in natuurlijke kleuren zijn rustgevend. Wil je liever wat meer speelsheid? Laat je verrassen door de etnische kleurcombinaties. Bovendien breng je met deze wandbekleding jouw woonkamer- of slaapkamermuren tot leven, want de materialen zorgen voor een voelbare textuur. Behang dat je moet voelen; met Eijffinger Natural Wallcoverings behang plak je een 3D-effect op je muren. Behang waar je niet van af kan blijven!

Eijffinger natural wallcoverings structuurbehang woonkamer

Eijffinger behang kinderkamer

Dat zijn de bekende collecties van Pip Studio. Van de felle kleuren moet je blij worden, geel, rood, pink, lichtblauw en knalgroen verwerkt in een print. Het is net een sprookje! Op een behangrol ontdek je van alles: bloemen, vogels, vlinders, bomen, paarden, ornamenten, kevers en meer. Een feest om naar te kijken. Met Pip Studio behang kan je heerlijk wegdromen, op naar een wereld vol avonturen, kastelen, prinsessen en draken. Trouwens er zitten zulke mooie bloemen prints tussen, dat Pip Studio behang van Eijffinger niet alleen mooi staat op de kinderkamer. Wat denk je van een eyecatcher in je hal met Delfts blauwe bloemen of een baan bloemen behang in jouw keuken, daar waar de eettafel tegen de muur aan staat. Worden we allemaal vrolijk van, gewoon doen!

Pip Studio Eijffinger behang kinderkamer

Eijffinger behang woonkamer

Wil je een keer wat anders op de muren? De nieuwe collectie Twist van Eijffinger heeft behang met abstracte vormen en prachtige kleuren. Heel speels zijn de patronen waarin je zomaar verdwaalt als je op de bank ligt te niksen. Ben je wel van de patronen en mag het internationaal? Ontdek de oriëntaalse en folkloristische prints van de nieuwe behang collectie Posy, echt iets voor wereldreizigers die het vakantiegevoel in huis een plekje willen geven in de woonkamer. Er zijn zo veel mooie behang collecties in het ruime assortiment van Eijffinger, dat er gegarandeerd behang tussen zit dat precies past bij jouw woonstijl!

Behang woonkamer Eijffinger collectie Posy

Eijffinger behang vtwonen

Voor iedereen die de nodige interieur inspiratie opdoet door woonprogramma’s te volgen: jaa, Eijffinger behang kom je ook in afleveringen van vtwonen weer verliefd op je huis tegen. Dus spot jij jouw favoriete behang van Eijffinger op tv en wil je thuis ook zo’n mooie makeover voor je muren? Dat kan zeker! Denk je nou ‘maar zo’n behang patroon krijg ik nooit op de muren’; laat het behangen dan aan de vakmensen van de Woonspecialist over. Maak gewoon gebruik van de meet- en montageservice en kies het behang motief dat jij het liefst op de muren van je woonkamer, kinderkamer of slaapkamer wil beleven. Wij doen het werk, jij kan genieten!

Eijffinger behang grafisch print Stature collectie