De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Eijffinger Free
Eijffinger gordijnen - decorating the world

Eijffinger gordijnen

Eijffinger_stoffen

Eijffinger decorating the world

Eijffinger ken je ongetwijfeld van de vele behang collecties. Met de veelal kleurige dessins maken zij vele wanden van kamers in de wereld mooier. Weet je dat ze naast de populaire Eijffinger behang collecties ook een ruime collectie gordijnstoffen leveren?

Al meer dan 140 jaar behang- én stoffenleverancier!

Altijd een uitgesproken collectie met aparte dessins en kleuren en dat al ruim 140 jaar. Gedreven door nieuwsgierig en de laatste woontrends. Zo letten ze bij Eijffinger op vormen, kleuren en materialen. Die woontrends vertalen zij naar ons eigen interieur. Een huis, een interieur dat uitstraalt wie jij bent.

Gordijnen van Eijffinger

Met hoogwaardige en prachtige interieurstoffen levert Eijffinger gordijnen die jouw leefruimte helemaal afmaken. Eijffinger gordijnstoffen in uni kleuren, met print of ingeweven dessin; de Woonspecialist heeft het voor je! Er zijn zoveel verschillende collecties bij Eijffinger dat er altijd een gordijn past bij de rest van jouw huis.

Eijffinger Life

Eijffinger nieuwe collectie

Eijffinger heeft een groot assortiment stoffen voor onder meer overgordijnen, vitrages en inbetweens. Het is je vast niet ontgaan dat daarin een ruime keuze bestaat in uni kleuren, prints en zelfs ingeweven dessins. Weet je dat er ook keuze bestaat in verschillende transparanties van de stoffen? Van stoffen voor overgordijnen die perfect verduisteren tot transparante vitrages. Zo is er voor elke smaak en iedere ruimte een geschikt Eijffinger gordijn te vinden! Kom naar de Woonspecialist voor advies en inspiratie!

Eijffinger Confidence 1

Eijffinger Baretti collectie

De Baretti collectie bestaat uit ingeweven stoffen. Het geometrische patroon vraagt op een rustige manier jouw aandacht. Het dessin komt goed naar voren en zorgt voor een frisse uitstraling. De stof valt soepel en is beschikbaar in 8 verschillende kleuren. Leuk weetje is, dat deze stof ook geschikt is voor toepassing als meubelstof. Zo kan je je meubels en gordijnen perfect afstemmen op elkaar. En geen paniek over de confectie; wij maken alle gordijnen perfect op maat voor je!

Eijffinger Baretti

Eijffinger Tirana collectie

Ook een pareltje in de Eijffinger stoffen; de Tirana collectie. Doordat de zijkanten van de stof iets zijn opgeruwd krijg je een zachtere uitstraling. Deze collectie is verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren. Opvallend is dat het 7 pasteltinten en 7 volle kleuren betreft. Door de zachtheid en de keuze in kleuren doet deze collectie het bijzonder goed in de kinderkamer. Maar wil jij ze in je eigen slaapkamer of woonkamer; dat kan natuurlijk ook!

Eijffinger Tirana

Eijffinger Orrin collectie

Velours! Hoe mooi? Warm, rijk en tegelijkertijd zacht. De Orrin collectie heeft velours stoffen met een verweerd motief en brengt absoluut sfeer in je interieur. Velours gordijnen zijn van zichzelf al behoorlijk verduisterend en daardoor geschikt voor je slaapkamer. De Orrin collectie is verkrijgbaar in ecru, zand en grijs en ook in meer aanwezige kleuren als smaragdgroen, roze, mintgroen, diepblauw en mosterdgeel. Welke kleur gaat het worden voor jou?

Eijffinger Orrin