De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Eijffinger

Eijffinger_stoffen

Eijffinger decorating the world

Eén van de merken behang die je bij De Woonspecialist in de showroom tegenkomt is Eijffinger. Een merk met veel en verschillende collecties, dat een brede doelgroep aanspreekt. Met de veelal kleurige dessins maken zij vele kamers in de wereld mooier. Eijffinger is een creatief bedrijf en weet je dat ze naast de populaire Eijffinger behang collecties ook een ruime collectie gordijnstoffen leveren?

Al meer dan 140 jaar behang- en stoffenleverancier!

Een uitgesproken collectie met aparte dessins en kleuren past al 140 jaar in de interesse van Eijffinger. Daarnaast zijn ze nieuwsgierig en volgen ze de laatste woontrends. Zo letten zij op vormen, kleuren en materialen. Die woontrends vertalen zij op haar eigen manier naar ons eigen interieur. Een huis, een interieur dat uitstraalt wie jij bent. De Woonspecialist kan daar, samen met jou en de ruime keuze van Eijffinger, iets aan toe voegen.

Gordijnen van Eijffinger

Eijffinger is bekend en groot geworden door hun behang. Maar leveren ook prachtige gordijnen die jouw leefruimte helemaal afmaken. Wil jij bijvoorbeeld een gordijn van katoen, satijn of between stof dan kan er een prachtig passend gordijn voor jou worden gemaakt!

Er zijn zoveel verschillende dessins en kleuren bij Eijffinger dat er altijd een gordijn past bij de rest van jouw huis.