Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Eijffinger®

Bij De Woonspecialist hebben wij een uitgebreide keuze in behang. Eén van de merken behang die je bij ons in de winkel zult tegenkomen is Eijffinger®. Een merk met veel en verschillende collecties, dat een brede doelgroep aanspreekt. Met de veelal kleurige dessins willen zij vele kamers in de wereld mooier maken. Eijffinger® is een creatief bedrijf en weet je dat ze naast behang ook een ruime collectie gordijnstoffen leveren?

Een uitgesproken collectie met aparte dessins en kleuren past al 140 jaar in de interesse van Eijffinger®. Daarnaast zijn ze nieuwsgierig en volgen ze de laatste woontrends. Zo letten zij op vormen, kleuren en materialen. Die woontrends vertalen zij op haar eigen manier naar ons eigen interieur. Een huis, een interieur dat uitstraalt wie jij bent. De Woonspecialist kan daar, samen met jou en de ruime keuze van Eijffinger®, iets aan toe voegen. In totaal heeft Eijffinger® zo’n 40 collecties behang. Iedere collectie heeft haar eigen thema.

Eijffinger is bekend en groot geworden door hun behang. Maar leveren ook prachtige gordijnen die jouw leefruimte helemaal afmaken. Wil jij bijvoorbeeld een gordijn van katoen, satijn of between stof dan kan er een prachtig passend gordijn voor jou worden gemaakt!

Er zijn zoveel verschillende dessins en kleuren bij Eijffinger dat er altijd een gordijn past bij de rest van jouw huis.

Eijffinger | Behang en gordijnen | de Woonspecialist

Eijffinger | Behang en gordijnen | de Woonspecialist

Eijffinger | Behang en gordijnen | de Woonspecialist