De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2390 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Door middel van de ketting- of elektrische bediening open en sluit je de duo rolgordijnen. Dit is ook meteen de manier waarop jij de lichtinval bepaalt.

Dat kan zeker. Maar wil je er zeker van zijn dat jouw multishades perfect worden opgehangen, dan komen onze vakmensen graag langs om jou hiervan te ontzorgen!

Zeker! Doordat wij de multishades op maat voor jou maken, zijn ze ook geschikt voor grote ramen

Wil jij zo min mogelijk galm of harde geluiden in je kamer? Ga dan voor een 10 decibel ondervloer! Dit betekent dat het geluid dat ontstaat wanneer je over de vloer loopt, onder een specifiek decibelniveau moet blijven. In Nederland is dit vaak vastgesteld op 10 dB, vandaar de term “10 dB ondervloer”!

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kom dan langs in onze winkel, we adviseren en inspireren je graag!

Wat vervelend! Dit kan natuurlijk altijd gebeuren. Neem contact op met jouw Woonspecialist-winkel waar je ze hebt gekocht. Zij helpen je graag verder!

Zeker! Luxaflex® heeft een speciaal soort gaas genaamd Fiber ES gaas. Dit gaas is extra stevig, speciaal voor huisdieren en kinderen. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden!

Hordeuren kun je zelf installeren, maar als je er zeker van wilt zijn dat dit goed gebeurt en dat je jarenlang van je hordeuren kunt genieten, dan is het verstandig om de vakmensen van de Woonspecialist in te schakelen!

Door het gaas zijn horren het meest effectieve middel om muggen en andere insecten buiten te houden en tegelijkertijd de ventilatie in huis te behouden. Gelukkig gaan horren jarenlang mee, dus nadat je ze hebt aangeschaft, kun je er jarenlang plezier van hebben!

Mocht je het niet aandurven om je hor te instaleren, doen onze vakmensen dat met alle plezier voor jou! Naast instaleren komen ze vooraf ook de horren inmeten. Ideaal toch?

Door onze vakmensen jouw horren te laten inmeten én monteren ben je ervan verzekerd dat jouw hor perfect aansluit op jouw raam en geen ruimte overlaat voor insecten die ongewenst naar binnen vliegen.

Dat is geheel afhankelijk van jou voorkeuren. Wil je niet vergeten om jou hor naar beneden te doen? Kies dan voor een inzethor. Liever niet altijd een hor voor je raam? Ga dan voor een rolhor!

Voor de exacte kosten voor aanschaf en installatie verwelkomen we je graag in een van onze Woonspecialist-winkels!

Als je last hebt van ernstige hooikoorts of andere fijnstofallergieën, zou ik zeker het Poll-Tex® gaas van Luxaflex® aanraden. Je bent altijd welkom in de winkel om alle soorten te bekijken!

Gelukkig hoef je horren niet vaak schoon te maken. Eens per jaar is het goed om ze mee te nemen in de grote lente of herfstschoonmaak met een droge borstel of stofzuiger er overheen en een vochtige doek, en je hor is weer als nieuw!

Onze vakmensen komen graag langs om ervoor te zorgen dat je horren correct worden geïnstalleerd!

Ja, over het algemeen zijn alle soorten horren effectief tegen insecten!

De duurzaamheid van pvc in vergelijking met traditionele materialen voor traprenovatie hangt af van verschillende factoren, waaronder de specifieke kenmerken en toepassingen van de gebruikte materialen. Over het algemeen staat pvc bekend om zijn duurzaamheid, omdat het bestand is tegen slijtage, vochtbestendig is en weinig onderhoud vereist.

Traditionele materialen, zoals hout of tapijt, hebben ook hun eigen voordelen, maar ze kunnen gevoeliger zijn voor slijtage, vocht en vereisen mogelijk meer onderhoud in vergelijking met pvc.

Het is belangrijk om de specifieke behoeften en voorkeuren in overweging te nemen bij het kiezen van het materiaal voor traprenovatie. Soms kan de duurzaamheid van pvc een positieve factor zijn, maar het is ook essentieel om andere aspecten zoals esthetiek, comfort en budget in overweging te nemen.

Ja, absoluut! PVC traptreden kunnen veilig en slipvast worden gemaakt. Door gebruik te maken van speciale oppervlaktebehandelingen, zoals reliëfstructuren of antislipcoatings, zorgen we ervoor dat jouw pvc traptreden optimale grip bieden. Onze mogelijkheden om het veiligheidsniveau te verhogen, maken pvc traptreden een betrouwbare keuze voor een slipvaste en veilige trapervaring. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw traprenovatie nog veiliger kunnen maken!

De tijd die nodig is voor een pvc traprenovatie varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de trap, de omvang van het werk en jouw specifieke wensen. Over het algemeen neemt een pvc traprenovatie enkele dagen tot een week in beslag. Het proces omvat het verwijderen van de oude trapbekleding, het klaarmaken van de traptreden, het op maat snijden en monteren van de pvc-traptreden, en ten slotte het zorgen voor een perfecte afwerking.

Om de exacte duur voor jouw specifieke situatie te bepalen, nodigen we je graag uit om langs te komen in de winkel. Op die manier kunnen we een realistische inschatting maken op basis van jouw unieke behoeften.

Heel simpel, ja pvc is vrij vlot schoon te maken met water en een sopje. Daardoor is een pvc vloer ook perfect voor gebruik in de badkamer of de keuken. Zelfs in de bijkeuken is pvc een geweldige keuze.