Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Vrijwel 100% natuurlijk

Marmoleum® is de merknaam van Forbo’s linoleum. Deze populaire vloeren zijn stijlvol en zeer gemakkelijk in onderhoud. Ze lijken het meest op gietvloeren en worden voor 100% van natuurlijke materialen gemaakt.

Je kunt heel veel variaties maken want Marmoleum® is verkrijgbaar in vele patronen en kleuren. Mogen wij je adviseren? Kom naar de winkel of plan hier direct jouw afspraak voor advies over jouw ideale vloer. 

 

Private Shopping

Voordelen

Natuurlijk product Natuurlijk product

Marmoleum® bestaat vrijwel volledig uit natuurlijke en recyclebare producten. Het is daarmee een duurzame keuze!

Diverse toepassingen Diverse toepassingen

Voor de slaapkamer, de keuken, de hal, het kantoor....Linoleum is vrijwel overal toe te passen. Daarnaast is het makkelijk in onderhoud en eenvoudig te reinigen. 

Spelen met kleur Spelen met kleur

Marmoleum® is verkrijgbaar in vele kleuren en patronen. Hierdoor kun je heel veel variaties in vloeren maken. Je vindt dus altijd jouw perfecte vloer. 

Marmoleum® vloeren
Marmoleum® vloeren

Marmoleum®; gerecycled product

Als de Woonspecialist zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op vloerengebied. Ook van Marmoleum® weten wij alles!

Hieronder vind je een selectie van onze Marmoleum®-vloeren. In de winkel hebben we uiteraard nog meer keuze. Zo kunnen wij je ook perfect adviseren bij de aankoop van jouw nieuwe Marmoleum®-vloer. 

Lees meer

Vind de staal en stijl die
bij jou past