De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2214 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Luxaflex raamdecoratie in het donker
Donkere raamdecoratie – knus, gezellig en sfeervol!

Raamdecoratie in het donker

Donkere tijden zijn aangebroken. Als je op je werk in de pauze niet een rondje gaat lopen, zie je bijna geen daglicht meer. Het hoort bij de winter en stiekem is het best gezellig.

Nu het zo donker is buiten, kan je het binnen warm aankleden. Meer lichtjes, kaarsjes, open haardje: het hele rataplan aan winter-knusheid is weer geoorloofd in je huis. En daarbij hoort ook raamdecoratie die het binnen nog net weer even iets gezelliger maakt. Wat komt de knusheid ten goede?

Luxaflex Shutters donkere raamdecoratie

Rolgordijnen, shutters of overgordijnen in donkere kleuren

Toch wel gezellig hè, die donkere dagen. Pas je huis erop aan met donkere raamdecoratie! Dikkere stoffen, of rijkere kleuren kleden je kamer meer aan. Het staat niet alleen super knus. Raamdecoratie heeft ook een isolerend effect. En dat is dan weer beter voor je energierekening. Warmte moeten we binnen houden, zo lukt dat.

Wat dacht je bijvoorbeeld van vouwgordijnen van zo’n dicht geweven stof met een prachtige structuur. Of die verduisterende rolgordijnen voor op je slaapkamer, kies maar een diepe en donkere kleur dat staat knus, sfeervol én de kamer blijft langer warm. Niet alleen warm van kleur. Hoe dikker de stof, hoe beter voor de isolatie. Vandaar warm.

Knus & sfeervol

Om je kamer nog knusser te maken heb ik een aantal donkere raamdecoratie voor je op een rij gezet. Allemaal ter inspiratie. Allerlei raamdecoratie, of gordijnen, die handig zijn om de zon te weren, maar die zeker voor meer sfeer zorgen in je woonkamer. De akoestiek is een stuk beter en je ‘kleed’ je kamer gelijk aan. Goede raamdecoratie, zeker die past in de donkere wintermaanden, is dus een echte must-have.

Meer inspiratie nodig als het gaat om je raambekleding in de winter? Kom gerust eens naar onze winkel, wij helpen je verder!

Bece horizontaal zwart_raamdecoratie donker blog
Artex_raamdecoratie in het donker
Liefs, Bo
Blog foto Bo