De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2232 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Alles wat je wilt weten over slimme raamdecoratie

Luxaflex® PowerView® Automation is namelijk dé manier om jouw elektrische raamdecoratie te bedienen. Ik vind het fantastisch, en jij straks ook! Daar ben ik van overtuigd.

 

Waarom wil jij PowerView® Automation hebben?

Ten eerste, omdat je toch al de hele dag op je telefoon zit. Wees eerlijk, op de bank, in bed en tijdens je ontbijt. Hoe eenvoudig is het dan om ook je raamdecoratie met je telefoon te bedienen? Bovendien is het een prima optie om met isolerende raamdecoratie of isolerende gordijnstoffen voor de koude maanden de warmte in huis te houden.

Voordelen elektrische raamdecoratie

Ten tweede zijn er tegenwoordig enorm veel apparaten met je telefoon te bedienen, voor meer gemak en een fijn wooncomfort. Dus jouw gordijnen of rolgordijn kun je ook lekker vanaf de bank aansturen. Liever bedienen met een ‘Pebble’ afstandsbediening omdat je telefoon leeg is? Dat kan natuurlijk ook.

Ten derde heb ik nog een rijtje extra voordelen voor je;

  • Flexibele programmering
  • Energiezuinig
  • Kindvriendelijk
  • Betere energie-efficiëntie
  • Spontaan inkijk in je huis weren
  • Minder warmteafgifte via ramen

Elektrische Luxaflex® met advies en inmeten

Kan je wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste elektrische raamdecoratie voor jouw woning? Onze adviseurs helpen je graag, je bent van harte welkom voor een oriënterend gesprek rond de mogelijkheden voor Luxaflex® PowerView® Automation bij jou thuis. Kom naar de winkel om elektrische raamdecoratie te beleven en te ervaren!

Waarom moet jij PowerView® Automation hebben?

Omdat ook jij mee wilt doen met de trend. Het is helemaal hip om je apparaten in huis te besturen vanaf een app. Wie kent niet iemand die zijn of haar verlichting of bijvoorbeeld verwarming via een app bedient? Dat wil jij toch ook! En niet alleen dat, je wil graag voorop lopen op de rest. Want het is ontzettend gaaf om in huis te hebben.

Het inmeten en monteren van je elektrische raamdecoratie of overgordijnen mag je aan de vakmensen van de Woonspecialist overlaten, fijn toch?!

Powerview® Luxaflex®

Waarom ga je dit nu bestellen?

Nou gewoon, omdat ik ervan overtuigd ben dat jij dit ook in jouw huis wil. Regelmatig zijn er fijne PowerView® acties bij de Woonspecialist! Dus kom eens naar de winkel voor meer informatie. Graag eerst inlezen? Neem dan hier even een kijkje. Ik wens je alvast heel veel plezier met je elektrische raamdecoratie, gordijnen, inbetweens of vitrages!

comafin 8
Liefs, Bo
Blog foto Bo