De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Alles wat je wilt weten over slimme raamdecoratie

Luxaflex PowerView® Automation is namelijk dé manier om jouw elektrische raamdecoratie te bedienen. Ik vind het fantastisch, en jij straks ook! Daar ben ik van overtuigd.

 

Waarom wil jij PowerView® Automation hebben?

Ten eerste, omdat je toch al de hele dag op je telefoon zit. Wees eerlijk, op de bank, in bed en tijdens je ontbijt. Hoe eenvoudig is het dan om ook je raamdecoratie met je telefoon te bedienen? Ten tweede zijn er tegenwoordig enorm veel apparaten met je telefoon te bedienen, voor meer gemak en een fijn wooncomfort. Dus jouw gordijnen of rolgordijn kun je ook lekker vanaf de bank aansturen. Liever bedienen met een ‘Pebble’ afstandsbediening omdat je telefoon leeg is? Dat kan natuurlijk ook. Ten derde heb ik nog een rijtje extra voordelen voor je;

  • Flexibele programmering
  • Energiezuinig
  • Kindvriendelijk
  • Betere energie-efficiëntie
  • Spontaan inkijk in je huis weren
  • Minder warmteafgifte via ramen

Waarom moet jij PowerView® Automation hebben?

Omdat ook jij mee wilt doen met de trend. Het is helemaal hip om je apparaten in huis te besturen vanaf een app. Wie kent niet iemand die zijn of haar verlichting of bijvoorbeeld verwarming via een app bedient? Dat wil jij toch ook! En niet alleen dat, je wil graag voorop lopen op de rest. Want het is ontzettend gaaf om in huis te hebben.

Waarom ga je dit nu bestellen?

Nou gewoon, omdat ik ervan overtuigd ben dat jij dit ook in jouw huis wil. En nu helemaal, want in november zijn er fijne PowerView® acties bij de Woonspecialist! Dus rennen naar de winkel, of eerst even een afspraak maken, want dat is in deze tijd wel fijn en dan sta je niet voor verrassingen. Graag wat meer info? Neem dan hier even een kijkje. Heel veel plezier met je elektrische raamdecoratie!

Powerview® Luxaflex®
comafin 8
Liefs, Bo
Bo