De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2214 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Valentijnsdag

Sta weer even in het bijzonder een moment stil bij mensen van wie je houdt. In de basis denk je als eerste aan je grote liefde maar het kan natuurlijk ook je vader, moeder, oma, opa of een goede vriend/vriendin zijn. Trouwens, wist je dat de liefde ook een inspiratie voor je interieur kan zijn? Wil je jouw grote liefde ècht verrassen maar je weet niet hoe?

Geef de slaapkamer een romantische look!

Dit is naast de badkamer de meest intieme ruimte in je huis. Je kan dit op verschillende manieren aanpakken, denk bijvoorbeeld aan een heerlijk vloerkleed (karpet) of tapijt van Parade of Desso voor het brengen van extra sfeer. Hoe fijn is het ook om uit bed te stappen en je voeten contact laten maken op een heel fijn zacht kleed i.p.v. op een koude ondervloer. Heerlijk! Je dag kan niet beter beginnen gewoon!

Vloerkleed rond of rechthoekig?

Een vloerkleed in de slaapkamers geeft de ruimte veel meer warmte en een knus gevoel. Ze zijn er in vele soorten en maten, bij ons kan je ook voor een vloerkleed op maat gaan. En hoe snoezig mag je vloerkleed zijn? Kies je voor een wollen vloerkleed, een hoogpolig of laagpolig kleed? Hoe zachter, hoe beter! Kiijk wat in jouw slaapkamer het beste past, in een lichte tint of in een mooie warme kleur, met een vloerkleed naar eigen smaak creëer je volop gezelligheid en breng je de romantiek helemaal tot leven!

Warmte is ook isoleren!

Liefde staat voor mij gelijk aan warmte; een arm om je schouder, een dekentje op de bank. Toch is warmte soms best moeilijk te creëren, helemaal met de energieprijzen van nu. Daarom heb ik in mijn huis voor isolerende raamdecoratie gekozen, namelijk duettes. Dankzij de isolerende functie van de duettes blijft kou lekker buiten en heb ik het binnen juist heerlijk warm. Daarnaast staan de duettes ook gewoon gaaf in mijn interieur en heb ik op elk moment van de dag genoeg licht in huis!

Ga voor warmte met vloerverwarming

Je kunt natuurlijk ook warmte op meer manieren creëren. Kijk eens naar beneden; loop je lekker op blote voeten of heb je toch sokken aan, omdat de vloer te koud is? Ik zeg; dump die sokken en kies voor een warme vloer! Wat dacht je van pvc of lekker duurzaam marmoleum? Als je echt voor warmte wil gaan, combineer je je vloer met vloerverwarming; doei dikke sokken!

www.alexandervanberge.nl
MFLOR_ARGYLL_FIR75170_75170_01_LANDSCAPE-m

Liefde voor je voeten met een vloerkleed

Soms zit liefde hem ook in de kleine dingen, zelfs in je interieur. Je geeft je interieur al snel meer liefde met warme stoffen. Denk bijvoorbeeld aan extra knuffelige kussens op de bank, leg er een warme gebreide plaid naast en steek een kaarsje aan. Een vloerkleed of karpet bij de bank voegt daarnaast niet alleen meer warmte toe, maar verbetert ook nog eens de akoestiek in huis. Bovendien kun je jouw vloerkleed vaak in elke gewenste vorm precies op maat laten maken, zodat ’t altijd perfect in jouw huis past!

Liefde voor behang!

Mijn laatste tip voor liefde in je interieur; behang! Ja echt, je hebt geweldige behangcollecties die lijken op stof – hallo corduroy muren – of de meest romantische printjes, die natuurlijk geweldig staan op je slaapkamer. Kies daarbij ook nog eens voor een warme tint, mooi rood of misschien wel warm oranje, en de liefde straalt er vanaf!

Desso Art Deco 4044 191022 3100 A
lush-corduroy-29512

Als ik je nog een laatste tip mag geven voor liefde in je interieur; laat je nieuwe vloer leggen of je isolerende duettes monteren door de vakmensen van de Woonspecialist. Zij doen dit niet alleen met liefde, maar ook met enorm veel kennis over het product, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Ook een vleugje liefde toevoegen aan jouw interieur? Laat je verleiden in één van onze winkels!

Liefs, Demi (1)
Foto handtekening (4)