De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Valentijnsdag

Sta weer even in het bijzonder een moment stil bij mensen van wie je houdt. In de basis denk je als eerste aan je grote liefde maar het kan natuurlijk ook je vader, moeder, oma, opa of een goede vriend/vriendin zijn. Trouwens, wist je dat de liefde ook een inspiratie voor je interieur kan zijn? Wil je jouw grote liefde ècht verrassen maar je weet niet hoe?

Geef de slaapkamer een romantische look!

Dit is naast de badkamer de meest intieme ruimte in je huis. Je kan dit op verschillende manieren aanpakken, denk bijvoorbeeld aan een heerlijk vloerkleed (karpet) of tapijt van Parade of Desso voor het brengen van extra sfeer. Hoe fijn is het ook om uit bed te stappen en je voeten contact laten maken op een heel fijn zacht kleed i.p.v. op een koude ondervloer. Heerlijk! Je dag kan niet beter beginnen gewoon! Een vloerkleed in de slaapkamers geeft de ruimte veel meer warmte en een knus gevoel. Ze zijn er in vele soorten en maten, zo kun je kiezen voor een wollen vloerkleed, een hoogpolig of laagpolig kleed. Hoe zachter, hoe beter! Kies wat in jouw slaapkamer het beste past, in een lichte tint of in een mooie warme kleur, met een vloerkleed naar eigen smaak creëer je volop gezelligheid en breng je de romantiek helemaal tot leven!

Ga voor een mooi romantisch behang!

Wanneer je je slaapkamer een extra persoonlijke touch wilt geven, doet een mooi behang ook echt wonderen. Om een gepassioneerde sfeer te creëren in de slaapkamer maak je gebruik van behang met een romantische uitstraling. Dat kan zelfs een effen behang zijn in een sensuele kleur, denk aan roze of een rode tint. Uit deze kleurlijn haal je zeker een gevoel van energie, liefde en spanning.

Ga voor passie!

Maar wil je passie, ga dan op zoek naar een mooi bloemen- of kanten motief uit de collectie van bijvoorbeeld Eijffinger. Blader gerust door de diverse collecties behangboeken en doe eventueel nog meer inspiratie op bij onze woonstijlen. Je kan altijd contact opnemen met de winkel bij je in de buurt om een behangboek te lenen. Op afspraak kan je ze ophalen of we brengen deze langs, wat op dat moment mogelijk is. Go for it en een hele fijne Valentijnsdag!

392535
Trap bekleding
Liefs, Bo
Bo