De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2424 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
HyperFocal: 0
Maak je huis trendy én energiezuinig!

Is jouw interieur klaar voor de winter?

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat jij de winterperiode warm, knus én gezellig wilt doorbrengen. Dan ben je bij de Woonspecialist aan het goede adres! Wij willen je helpen om van jouw interieur een stijlvolle plek te maken met interieurproducten die ook nog eens isoleren. Klinkt fantastisch toch?

In deze blog lees je hoe onze expertise jou helpt om je huis zuiniger te maken. We hebben een aantal prachtige interieurproducten gekoppeld aan handige tips om de koude periodes duurzamer én stijlvoller door te komen.

Ontdek snel welke raamdecoratie, gordijnen, vloeren en tapijt van de Woonspecialist jou daarbij kunnen helpen!

Tarkett – vloerkleed

Weet je dat duettes dé ultieme isolatie bieden?

Duettes verbinden het beste van beide werelden; warmte en stijl! De unieke honingraatstructuur van een duette creëert een luchtlaag tussen het raam en jouw kamer, waardoor de warme binnenlucht minder snel ontsnapt.

Naast het feit dat duettes isolerende eigenschappen hebben, zijn ze ook nog eens razend populair als raamdecoratie. Dat hebben ze te danken aan hun strakke en gezellige uitstraling. Ze zijn ook nog eens in heel veel verschillende ontwerpopties te verkrijgen. Denk aan diverse kleuren en dessins. Zo kunnen we voor elke wens en woonstijl duettes volledig naar smaak realiseren.

De pluspunten van duettes:
Thermische isolatie: duette raamdecoratie biedt uitstekende thermische isolatie. Dat scheelt je stookkosten!
Stijlvol design: kies uit verschillende kleuren en stijlen die perfect bij jouw interieur passen.
Energie-efficiëntie: bespaar geld en verminder je ecologische voetafdruk.

Benieuwd naar alle voordelen van onze duettes?

BeCe_Dupli_Duette

Kies voor gevoerde gordijnen om isolatie én luxe te creëren

Dat gordijnen sfeermakers zijn wisten we natuurlijk al. Maar wist jij dat gevoerde gordijnen ook nog eens isolerende eigenschappen hebben? Dit is dé manier om functionaliteit en luxe te combineren in je interieur. De dikke voering aan de achterkant van de gordijnen zorgt voor uitstekende isolatie en biedt jou een warme en gezellige ruimte. Dit zijn de voordelen van overgordijnen:

  • Tocht: gevoerde gordijnen bedekken het grootste gedeelte van je ramen waardoor de kou lekker buiten blijft.
  • Luxe uitstraling: gordijnen zijn super charmant voor je interieur. Het voegt een vleugje luxe toe.
  • Privacy: met gordijnen kun je genieten van privacy aangezien niemand naar binnen kan kijken.

Gouden tip: combineer gordijnen met duettes! Zo houd jij je energierekening lager. Dat is toch heerlijk; een knus thuis creëren én geld besparen.

Vind vandaag nog de gordijnen die bij jouw smaak en woonstijl passen.

Gordijn – Overgordijn – Eijffinger – blauw – sfeerfoto – staabd – woonkamer

Warmte vanaf de grond met pvc-vloeren

Onze pvc vloeren zijn niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk, maar ze dragen ook bij aan de warmte in jouw huis. Hoe dat kan? PVC-vloeren hebben goede thermische isolatie-eigenschappen. Ze kunnen koude lucht buiten houden en helpen bij het vasthouden van warmte. Dit zorgt voor een comfortabele binnentemperatuur, vooral tijdens de koude seizoenen.

Heb je vloerverwarming? Kies dan een vloer die de warmte makkelijk doorlaat. Zo is je woonkamer sneller op de gewenste temperatuur. Geen vloerverwarming? Geen probleem! Een pvc-vloer zorgt ervoor dat de warmte niet via de vloer verloren gaat.

Wij hebben de heerlijke voordelen voor je opgesomd:
Thermische isolatie: pvc-vloeren hebben uitstekende thermische eigenschappen en voelen warm aan onder je voeten.
Duurzaamheid: bestand tegen slijtage, vocht en vlekken, waardoor ze perfect zijn voor jouw huishouden.
Veelzijdigheid: verkrijgbaar in diverse dessins, waaronder een hout– of betonlook, om de gewenste sfeer te creëren.

Laat je inspireren door de warme wereld van pvc-vloeren!

www.alexandervanberge.nl

Warme en zachte voeten met tapijt of vloerkleden

Iets waar we allemaal naar snakken in de winter is comfort. De sleutel tot een warme winter zijn onze tapijt en vloerkleden! Naast het toevoegen van een vleugje gezelligheid aan jouw ruimte, bieden ze ook uitstekende isolatie met dank aan hun textuur. Bovendien zijn ze ook nog eens perfect te combineren met een pvc-vloer: ideaal voor een knusse winter.

Vloerkleden en tapijt vormen een isolerende barrière tussen de vloer en jouw ruimte. Deze isolerende eigenschap draagt bij aan het vasthouden van warmte in de kamer, vooral tijdens koude seizoenen. Hierdoor ontstaat er een fijne en warme binnentemperatuur doordat de warmte minder snel uit de vloer kan ontsnappen.

De voordelen om van te genieten:
Zachte textuur: geniet van de zachtheid onder jouw voeten en creëer een uitnodigende sfeer in jouw huis. Dit is toch heerlijk als je thuis komt?
Stijlvolle variatie: ontdek een wereld aan diverse stijlen, kleuren en patronen om naadloos bij jouw interieur te passen.
In alle maten: onze vloerkleden zijn in allemaal verschillende maten beschikbaar.

Kom jij bij ons langs om jouw interieur op elegante wijze te isoleren?

Tarkett Rock Grey PVC 24522001 Desso Sense Of Marble 2022 210218 99000_3

Kortom, bij de Woonspecialist vind je de interieurproducten om jouw huis stijlvol warm te houden. Gun jezelf een heerlijke, warme plek om elke dag thuis te komen waar je kunt ontspannen en genieten. Waar wacht je nog op? Kom snel langs en houd de warmte sfeervol binnen deze winter!

Liefs, Annemiek