De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2351 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Comafin 230508 – Studio Qasa-40
Comafin 230508 – Studio Qasa-27
Bruine gordijnen van Vadain
Meer weten over Slimmer Wonen?

Vul dan onderstaand formulier in,
dan nemen wij contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je volledige postcode in, bv. 1234 AB. Daarmee sturen we je vraag naar de dichtstbijzijnde winkel.
Nieuwsbrief
Hidden
Hidden
Hidden

Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze in onze privacy policy.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimmer Wonen

Het leven lacht je toe, laten we eerlijk zijn; wij hebben alles in overvloed behalve dat ene ding: tijd. En daarom is het steeds belangrijker net iets slimmer met tijd om te gaan. Dat is heel simpel, want de nieuwste technologieën maken het mogelijk; smart home. Ook bij de Woonspecialist gaan we met de tijd mee.

Maak het comfortabel met smart home

Een aantal toepassingen ken je al, zoals verlichting die gekoppeld is aan bewegingsmelders. Handig want de weg naar de schuur achter in de tuin of naar je garage is in de nacht geen zoektocht meer, maar mooi verlicht.

Mannen zweren bij de elektrische grasmaaier en vrouwen bij de spraakbediening van Google Home in huis. Of juist andersom, dat kan natuurlijk ook. Wij kunnen met z’n allen steeds meer apparaten in huis programmeren en via een app bedienen. Hoe fijn is dit?

Altijd een warm welkom met smart home

Smart home is praktisch en comfortabel tegelijk want je komt bijvoorbeeld na een lange dag nooit meer binnen in een ijskoud huis. Dit dankzij een slimme thermostaat. Wanneer je het eenmaal gewend bent dat je via jouw mobiel de verwarming een graadje hoger kan zetten wil je er nooit meer van af. Of wat dacht je van raamdecoratie die automatisch dicht gaat omdat het erg warm en zonnig is? Ideaal!

Weg met al die verschillende apps

Er zijn nu al veel apparaten die je via een eigen, bijbehorende app kunt aansturen. Denk bijvoorbeeld aan:

En ga zo maar door. Binnen de kortste keren heb je een aantal apps op je mobiel of tablet. Maar het kan allemaal veel efficiënter. Wij combineren het beste van al deze werelden tot jouw eigen smart home. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn bij jou in huis? In de winkel informeren en adviseren we je graag.

Medium-CUR_0140

Alles over Slimmer Wonen

Slimmer Wonen

Je slimme huis zegt: goedemorgen, wakker worden!

Het is dinsdagochtend 7:00 uur, de werkdag of schooldag begint. Je schrikt wakker van de wekker en de gordijnen openen automatisch. Want de elektrisch bestuurbare raamdecoratie is via smart home gekoppeld aan de tijd waarop je wekker afgaat.

Het zonlicht schijnt door de ramen en je begint rustig aan je dag.

Je loopt naar de badkamer waar het aangenaam warm aan je voeten voelt. De vloerverwarming draait al en de verlichting is ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat gedimd waardoor je prettig licht hebt.

Vervolgens gebruik je in de keuken de spraakbediening. Je zegt: hey Google, goedemorgen. Het systeem heeft aan een woord genoeg want ‘goedemorgen’ is als scenario geprogrammeerd. Ook in de keuken en woonkamer reageert de elektrische raamdecoratie, de gordijnen openen dankzij de Luxaflex® Powerview® Automation . De verlichting gaat aan en je luistert naar je favoriete radiozender.

Iedereen is uit huis en dan? Dan kan je ervoor kiezen om je smart home te koppelen aan de weerapp. Gaat in de middag de zon flink branden? Geen punt met Slimmer Wonen want de elektrische raamdecoratie zorgt ervoor dat jouw isolerende rolgordijnen vanaf een bepaalde buitentemperatuur vanzelf dicht gaan. Weer een stukje duurzaamheid. Laat ook de airco koppelen en je hebt het klimaat in je woning altijd onder controle.

Slimmer Wonen

Smart home verzorgt jouw romantische avond

Want Slimmer Wonen is ook genieten. Je zit ’s avonds gezellig met z’n tweetjes op de bank. Wijntje erbij en vooral niet meer van de bank af. Wat dacht je hiervan: het spraakcommando ‘romantische avond’. Je roept het en wat gaat er gebeuren?

  • De slimme verlichting dimt
  • De gordijnen gaan dicht
  • Je Sonos speelt Adèle af
  • De temperatuur in je woonkamer is aangenaam

Met maar één commando zet je een geweldige sfeer neer en is het direct genieten. Onze Slimmer Wonen vakman kijkt naar jouw persoonlijke leefgewoontes en stemt de scenario’s hierop af.

Wil je ook genieten van scenario’s, van een duurzaam huis? Of heb je andere vragen rond Slimmer Wonen? Kom dan naar de Woonspecialist en laat je adviseren. Of plan hier direct jouw afspraak voor een oriënterend gesprek over smart home oplossingen en diensten.

Slimmer Wonen bij de Woonspecialist

Zorg voor meer veiligheid met smart home

Wil je graag op elk moment kunnen bepalen of mensen wel of niet bij jouw huis naar binnen kunnen kijken? En ben je op wisselende tijdstippen thuis of soms dagen afwezig? Vroeger waren aardige buren dan handig. Maar met de Slimmer Wonen systemen kan je op elk moment, vanaf waar je ook maar bent, de apparatuur thuis bedienen.

Wanneer de gordijnen automatisch open en dicht gaan en ook de verlichting op verschillende tijdstippen aan en uit staat, dan oogt jouw woning nooit leeg. Tenminste zo lijkt het voor buitenstaanders. Een veilig gevoel.

Nu hebben wij al een aantal Slimmer Wonen mogelijkheden opgenoemd zoals:

Naast comfort en veiligheid is Slimmer Wonen ook een goed en veilig gevoel.

Slimmer Wonen bij de Woonspecialist
Powerview
Slimmer Wonen

Wat is Slimmer Wonen?

Het begint allemaal bij goede Wifi. Maar gelukkig weten onze experts ook daar alles van. Laat je dus adviseren over Wifi en de smart home opties bij jou in huis. Onze Slimmer Wonen expert maakt vervolgens een voorstel. Je bent overtuigd, dit zijn de vervolgstappen:

 

  • Alle apparaten worden geïnstalleerd door de vakman
  • De expert activeert alle smart home koppelingen
  • Alles kan via een systeem aangestuurd worden
  • Je kan standaard scenario’s laten programmeren