De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2218 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Elektrisch bedienbare raamdecoratie en gordijnen I de Woonspecialist
Zoveel voordelen met elektrische bediening

Elektrisch bedienbare raamdecoratie

Je hebt nieuwe raamdecoratie nodig of gordijnen. Wat mooi! Weet je waarom? Je kunt nu kiezen hoe je deze wilt bedienen! Want met elektrische gordijnrails bedien je jouw raamdecoratie en/of gordijnen op afstand. En daar hoef je niet eens voor thuis te zijn. Je kan het systeem zelfs zo instellen dat je zelf nergens over na hoef te denken. Want met vooraf ingestelde scènes sluiten de duettes®, vouwgordijnen of inbetweens wanneer jij dat wilt. En kom je elke ochtend rond dezelfde tijd beneden? Dan stel je het zo in dat de overgordijnen al geopend zijn. Zo handig!

Met afstandsbediening, een app of jouw spraak

Natuurlijk kan je ook zelf bepalen wanneer alles opent en sluit. Dat kan uiteraard met een afstandsbediening maar ook met bijvoorbeeld jouw spraak. Zo geef jij met je stem aan wat je wilt dat de gordijnen doen. Open, dicht of er tussenin! Heel gemakkelijk natuurlijk én er zijn meer voordelen. Het is ook veiliger. Zeker wanneer je kleine kids in huis hebt; je hebt namelijk geen bungelende losse koordjes meer aan je raamdecoratie of gordijnen. Maar ook omdat je het zo in kan stellen dat op verschillende tijden de gordijnen openen of sluiten, zodat het lijkt alsof er iemand thuis is. Handig wanneer je lekker met vakantie bent. Ben je niet thuis en breekt de zon opeens door? Sluit dan je gordijnen op aan een weerapp. We denken echt overal aan!

Bij de Woonspecialist hebben wij elektrische raamdecoratie en gordijnen van de merken: Luxaflex®,  Bliss en Forest. Wil je weten wat de opties zijn? Onze specialisten kunnen jou uitstekend adviseren en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw huis. Kom naar onze winkel of maak een afspraak.

Elektrisch bedienbare raamdecoratie en gordijnen I de Woonspecialist