De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2424 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Woonkamer overgordijnen met print en lichtgrijze vitrages
A House of Happiness - omarm stijl, creëer comfort, ontdek perfectie!

A House of Happiness

Logo a house of happiness

De expert van gordijnen op maat, dat is het merk ‘A House of Happiness’! Een huis vol passie, waar vakmensen jouw favoriete gordijnstoffen ontwerpen en produceren. Ontdek het brede assortiment gordijnen, waarbij vakmanschap en maatwerk samenkomen. Kies uit unieke dessins en geniet van gordijnen die perfect in de plooi vallen; enkele, dubbele of triple plooien, alles is mogelijk. Laat je inspireren!

Gordijnstoffen: velours, linnen en duurzame gordijnen

Ben je fan van de Hotel chique stijl? Dan zijn de luxe velours gordijnen iets voor jou. Gordijnen van velours stof geven een warme en rijke uitstraling aan jouw woonkamer of slaapkamer. Wil je van rust en ruimte genieten? Wat dacht je van natuurlijke texturen, zoals de structuren die linnen gordijnen je bieden. De verfijnde, lichte esthetiek past perfect bij verschillende woonstijlen.

Bij A House of Happiness is duurzaamheid een belangrijk punt in de productie van de gordijnstoffen. De gordijnen zijn duurzaam, want ze worden geproduceerd in een gezonde werkomgeving. En hergebruik speelt een rol: gerecycled polyester wordt in de gordijnen verwerkt. Daarnaast ook materiaal zoals snijafval van een T-shirt wordt in de gordijnstoffen verwerkt. Tijdens het productieproces ontstaan zo min mogelijk afval en CO2, om het milieu niet onnodig te belasten.

Gordijnen op maat

Wil jij de mooiste gordijnen kopen voor je woonkamer, slaapkamer of kinderkamer? En kan je daar wat hulp bij gebruiken? Wij laten je graag de kleuren en stoffen van A House of Happiness gordijnen zien. En het inmeten en monteren mag je aan de vakmensen van de Woonspecialist overlaten. Zo weet je zeker dat jouw gordijnen op maat straks perfect hangen.

Meer weten over de perfecte gordijnen match en je interieur? Lees dan nog even verder en laat je inspireren door de prachtige voorbeelden!

Duurzame gordijnen geproduceerd uit snippers van PET flessen

Voordelen en opties gordijnen op maat

Verduisterende overgordijnen gecombineerd met vouwgordijnen

Verduisterende gordijnen

De perfecte keuze voor je slaapkamer, want met verduisterende gordijnen slaap je lekker in het donker. Kies de mooiste verduisterende gordijnstof van A House of Happines, creëer sfeer én een fijne plek met de hoogwaardige verduisterende gordijnen.

Lichtinval bepalen

Zo geniet je van optimale privacy en bepaal je de lichtinval op je slaapkamer, woonkamer of andere ruimte. Verduisterende gordijnen hebben nog een voordeel, ze hebben een isolerend effect. Want de gordijnstof is gevoerd of dicht geweven, wat zorgt voor extra isolatie, en minder energieverbruik.

Gordijnstoffen in vele kleuren en dessins verkrijgbaar

Gordijn kleuren: zwart, beige en meer

Zwart en beige zijn populaire gordijn kleuren. Zwarte gordijnen passen goed bij een Hotel chique interieur. Beige gordijnen matchen met de Scandinavische woonstijl. Met de gordijnstoffen van A House of Happiness personaliseer je jouw ruimte. Kies uit een breed scala aan kleuropties.

Kleuren voor elke stijl

Van tijdloos grijs tot rustgevende pasteltinten zoals lichtgroen, A House of Happiness heeft de perfecte kleur gordijnen om naadloos aan te sluiten op jouw interieur. Naast effen gordijnen kan je ook kiezen uit prachtige dessins.

Wil je jouw kamer meer diepte geven? Ga dan voor een effect zoals een glansje of een mooie structuur!

Transparante vitrage gordijnen combi met vouwgordijnen eetkamer

Vitrage gordijnen

Wil jij een vleugje elegantie toevoegen aan je interieur? Dan zijn de verfijnde vitrage gordijnen ideaal. Want de doorzichtige gordijnstof zorgt voor een zachte filtering van natuurlijk licht. Ideaal wanneer je een lichte en luchtige sfeer wil creëren.

Gordijnen combineren

Vitrages en overgordijnen zijn altijd al een populaire combinatie. Stem de gordijnstoffen van A House of Happiness op elkaar af en creëer van de perfecte match. Wist je dat je overgordijnen ook kan combineren met andere raamdecoratie zoals plissés of rolgordijnen?

Combineer gordijnen én raambekleding, geniet van sfeer én comfort.

Eethoek japandi stijl - overgordijnen grijs en vitrages wit - A House of Happiness
Gordijnen – groen en beige – overgordijnen – NeoNature – A House of Happiness
De juiste confectie voor perfecte gordijnen vind je bij de Woonspecialist!a
Overgordijnen vind je, ook op maat gemaakt, bij de Woonspecialist!
Inbetween gordijnen half transparant in vele kleuren
Kinderkamer gordijnen – verduisterend – blauw – A House of Happiness – KIDSPLAY – staand
Gordijnen – woonkamer – scandinavisch – natuurlijk – wit groen – A House of Happiness – SCANDILIVING

A House of Happiness gordijnen op maat

Bij A House of Happiness kies je uit hoogwaardige gordijnstoffen. Alle gordijnstoffen kan je combineren, denk aan overgordijnen, inbetweens en zelfs vouwgordijnen zijn mogelijk. Onze vakmensen van de Woonspecialist zorgen ervoor dat jouw gordijnen perfect op maat geleverd worden, inclusief montage! Van verduisterende gordijnen tot elegante vitrages, laat je inspireren en ontdek de mogelijkheden die aansluiten bij jouw unieke stijl en voorkeuren.

Gordijnrails

Net zo belangrijk als de mooiste gordijnstof is het ophangsysteem. Kies uit een breed assortiment aan verschillende gordijnrails, gordijn roedes, gordijnstangen en zelfs elektrische gordijnen. Je ontdekt ze allemaal in onze showroom! Zo weet je zeker dat jouw gordijnen op een stijlvolle en functionele manier opgehangen worden. Ontdek diverse opties die passen bij de uitstraling van jouw gordijnen en jouw interieur.

Gordijnen kopen met advies

Kan je wat hulp gebruiken bij het kiezen van jouw gordijnstof uit de collectie van A House of Happiness? Wij helpen je graag bij het combineren van kleuren en materialen voor de beste match met je interieur. Creëer de mooiste sfeer in huis met ons interieuradvies!