Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Buitenzonwering met een persoonlijke tint

Naast de primaire functie om het licht te dimmen en daarmee tevens de temperatuur in huis, worden markiezen veelal gekozen vanwege hun bijzondere uitstraling.

Maak een afspraak

Voordelen

In vele soorten In vele soorten

Markiezen hebben een uitstekende zonwerende functie en staan geweldig aan jouw huis. De markiezen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en dessins.

Op maat gemaakt Op maat gemaakt

De uitval van markiezen is beperkt, maar er zijn varianten met een wat grotere uitval dan gebruikelijk. Markiezen worden meestal handmatig bediend met een optrekkoord, maar automatische bediening met een motor is mogelijk.

Verschillende functionaliteiten Verschillende functionaliteiten

In de horeca wordt vaak gebruik gemaakt van permanente markiezen die niet optrekbaar zijn. Het geeft aan dat deze zonwering niet alleen fraai en functioneel is, maar ook zeer robuust.

Markiezen
Markiezen

Markiezen geven jouw huis een persoonlijke tint

Bij de Woonspecialist snappen we dat een markies moet bijdragen aan een perfecte uitstraling van je huis. Daarom helpen wij je graag bij het aanbrengen van sfeer. Vaak kiezen mensen voor een traditioneel dessin, bijvoorbeeld groene of blauwe strepen, maar er is veel meer mogelijk.

Er zijn talloze effen (uni) kleuren en multi color strepen. Het doek is gemaakt van oersterke, kleurechte stof zodat het niet vervaagt.

Lees meer

Naast de primaire functie om het licht te dimmen en daarmee tevens de temperatuur in huis, worden markiezen veelal gekozen vanwege hun bijzondere uitstraling.

Stof, rot- en schimmelvrij, water- en vuilafstotend door impregneren
Veel kleuren en dessins
Elektrische bediening mogelijk

Heb je vragen over Markiezen?

Wil je comfortabel vanuit huis een vraag stellen?
Vul dan onderstaand formulier in, dan zorgen wij ervoor dat de winkel contact met je opneemt.

Je wilt teruggebeld worden?

Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.