De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2214 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Plissés wit woonkamer sfeer | de Woonspecialist
Specialist in vloeren, gordijnen en raamdecoratie.

Wij zijn dé Woonspecialist

Stel; je bent op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor je slaapkamer, een andere vloer voor in de woonkamer – je hebt namelijk gehoord dat pvc écht hip en ontzettend duurzaam is -, eindelijk die verduisterende gordijnen voor op de tv-kamer en nu toch echt eens een een fatsoenlijke kledingkast die precies past in dat ene nisje op de overloop. Waar vindt je al deze wensen samen onder één dak? Nou… hier dus! Lees maar waarom!

De Woonspecialist; de expert in wonen.

Van Dale spreekt: specialist – expert – deskundige – met kennis van zaken

De deskundige op het gebied van woninginrichting. Iemand met volle kennis van woonzaken. Dat is de Woonspecialist!

Wij richten ons op de lokale ondernemer die al expert is op het gebied van woninginrichting. De deskundige op gebied van raamdecoratie, vloeren, gordijnen en kasten op maat. We zorgen voor complete ontzorging! Dat houdt in dat bij de keuze van je raamdecoratie, vloer, gordijnen of kasten op maat De Woonspecialist bij je thuis komt inmeten, de producten op maat bestelt én deze bij je monteert of gaat leggen. En heb je vragen? Dan kan je ons altijd bellen, mailen of langskomen in de winkel.

Overgordijnen in effen kleur op maat | de Woonspecialist

De Woonspecialist heeft een ruim, compleet en actueel assortiment. En door collectief in te kopen, wordt jouw inrichting niet alleen heel bijzonder, maar ook tegen een scherpe prijs geleverd! De Woonspecialist geeft je inspiratie, levert de beste kwaliteit én staan garant voor het zorgeloos genieten van je woning.

Dat is in korte lijnen wie wij zijn en wie wij graag willen zijn en waar jij al je wensen op gebied van woninginrichting kan laten uitkomen. Laten we eerlijk zijn, de Woonspecialist kan een nieuwe naam voor je zijn, maar de lokale woonwinkels niet! De service die je had bij je lokale woonwinkel blijft én Henk of Piet van die lokale woonwinkels blijven je vaste aanspreekpunt.

Henk en Piet zijn nu alleen specialisten; ware experts – gevatte deskundigen – en mannen met kennis van zaken. Oftewel; Henk en Piet, de Woonspecialisten!

Zien we jullie snel?

* Henk en Piet zijn gekozen namen en niet al bestaande winkels. Ben jij Henk of Piet met een woonwinkel? Sluit je dan bij ons aan ;-).

Bece horizontaal zwart_raamdecoratie donker blog
Multishades
Liefs, Bo
Blog foto Bo