Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Buitenzonwering met een strak design. 

Een screen loopt dicht langs het raam en kun je verticaal op- en afrollen. Een uitstekend product om het zonlicht tegen te houden en de temperatuur binnen te reguleren. 

Private Shopping

Voordelen

Strak design Strak design

Het is een zeer effectieve zonwering die meestal wordt toegepast bij wat kleinere ramen. Door zijgeleiding die op de gevel is bevestigd, is een screen windvast en door de compacte bouw neemt het weinig ruimte in.

Vele varianten en elektrisch bedienbaar Vele varianten en elektrisch bedienbaar

Het doek is sterk, onderhoudsvrij en verkrijgbaar in vele kleuren en een beperkt aantal dessins. Ook electrische bediening is mogelijk. 

Multifunctioneel Multifunctioneel

Het doek heeft een enigszins open structuur waardoor het zonlicht voor zo’n 85 % wordt gefilterd. Het zicht naar buiten blijft behouden, terwijl er tegelijkertijd geen sprake is van inkijk. Naast de zonwerende functie geeft een screen dus ook privacy.

Screens
Screens

Screens voor een strakke en moderne look

Een strakke look buitenzonwering, dat zijn de screens van de Woonspecialist. De buitenkant van je huis dient als een visitekaartje en dus moet het functioneel, maar ook goed eruit zien. Screens zijn hier een perfect voorbeeld van. Stijlvol, passend bij elke woningstijl maar ook zonwerend voorzien van een strak design in (bijna) ieder gewenste kleur. 

Lees meer

Een screen loopt dicht langs het raam en kun je verticaal op- en afrollen. Een uitstekend product om het zonlicht tegen te houden en de temperatuur binnen te reguleren. 

Geschikt voor buiten
In vele kleuren
Elektrische bediening mogelijk

Heb je vragen over Screens?

Wil je comfortabel vanuit huis een vraag stellen?
Vul dan onderstaand formulier in, dan zorgen wij ervoor dat de winkel contact met je opneemt.

Je wilt teruggebeld worden?

Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.