De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2214 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
bohemian stijl 2
Een aantal Bohemian stijltjes op een rij.

Bohemian stijl wonen

Met deze ‘fantastische’ Nederlandse zomer, kan je wel wat zomerse invloeden gebruiken. Zomers in de vorm van kleur en stoffen. Zomers in de stijl van Ibiza –of daar waar het in de zomer gemiddeld 30 graden is-. Nu kan je naar de sauna gaan. Of luieren onder de zonnebank. Of je boekt een ticket naar de zon, de zee, het strand (de aller- aller- allerbeste optie). Tijdelijke oplossingen om je in de ‘fleurigheid’ van de zomer te brengen. Wat nog leuker is, vind ik, is om je huis om te toveren tot een zomers paradijs. Alleen dan stijlvol. Bohemian style. Sommigen noemen het ‘hippiestijl’, anderen gewoon kleurrijk. Hoe je het ook wilt noemen: bohemian wonen is het zomerse wereld wonen.

Een aantal bohemian stijltjes voor je op een rij!

blog_bohemian_stoffen-v1

1. Kleur kleur en nog eens kleur

De bohemian stijl onderscheid zich toch echt door het vele kleurgebruik. Maak er nu niet een heel bont geheel van. Denk aan warme tinten. Rood met okergeel. Of donkergroen met cognac kleur.

2. Lekker zacht

Plaids, kussen, kleedjes, gordijnen en nog meer kussens. Zelfs de wand moet eraan geloven. Zachtheid in de vorm van stof. Of het nu fluweel is, of katoen. Zelfs een vleugje kant of jute – wat dan weer iets minder aaibaar is-  past in het bohemian stijltje. Natuurlijk in de kleuren zoals hierboven beschreven.

3. Lampjes, lichtjes en kaarsjes

Niets zo romantisch als kaarsjes laten branden in het pikkedonker. Liefst op het strand. Hoor je de zee al in de branding? De zomerse bohemian stijl is naast zomers óók romantisch. Knus romantisch. En om nu niet direct dat ticket naar de zon te kopen, kan je dat romantische stijltje ook in je huis toevoegen. Door kaarsjes. Door Marokkaanse lampen. Door lichtslingers. Knisperend haardje op de achtergrond en jij bent klaar voor de zomer a la casa.

blog_bohemian_lampen
bohemian stijl
Liefs, Bo
Blog foto Bo