De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2232 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten

De wondere wereld van raamdecoratie

Dé manier om meer sfeer te geven aan je interieur is door de juiste raamdecoratie te kiezen. Maar jeetje, wat is er toch veel keuze! Speciaal daarvoor zet ik ze even allemaal lekker overzichtelijk op een rij.

52f8d6a833f91_HJ-877-LB21_01

Plissés

Plissés hebben een mooie plooi in de stof en zijn zeer geschikt voor allerlei raamvormen. Ze zijn te bedienen via het top down – bottom up systeem. Zo bepaal jij hoe jij je licht laat invallen en waar jij privacy wil. Dit maken plissés perfect voor je woonkamer of keuken.

Duettes®

Duettes® lijken op plisségordijnen maar hebben een dubbele laag stof in plaats van één enkele. Je filtert zo heel subtiel het daglicht en ze zijn makkelijk te bedienen vanaf de boven- en onderkant. Dit maakt Duettes® ideaal voor hoge ramen.

BeCe plisse wit woonkamer
Bece dupli licht

Jaloezieën

Jaloezieën komen in vele soorten, zo kan je kiezen uit horizontale en verticale jaloezieën. En houten of aluminium lamellen. Met jaloezieën kan je gemakkelijk met lichtinval spelen en heb je altijd privacy. Ze zijn volledig op maat verkrijgbaar en ook geschikt voor vochtige ruimtes. Dit maakt ze geschikt voor elke ruimte in je huis!

Rolgordijn

Rolgordijnen zijn een all time favourite in de slaapkamer. Ze werken verduisterend en isolerend, top wanneer jij je slaapkamer lekker donker wil hebben. Maar rolgordijnen doen het ook goed in andere ruimtes van het huis, ze zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei kleuren, stoffen en maten.

Bece horizontaal zwart kopie
Luxaflex

Vouwgordijn

Deze knapperds zijn sfeervol, isolerend en zonwerend. Vouwgordijnen worden zigzaggend opgestapeld bij het openen. Ze zijn prima te combineren met andere raamdecoratie of gordijnen en je kunt ze in elke ruimte neerhangen. Vouwgordijnen passen heel goed in een landelijk interieur.

Multishades

Deze worden ook wel duo rolgordijn genoemd, Multishades hebben namelijk één transparante baan stof en één baan verduisterende stof. Je beweegt de banen over elkaar heen. Zo bepaal je zelf de stand van je gordijn, lichtinval en privacy. Voor wanneer je zelf je privacy niveau wil bepalen.

Luxaflex
Luxaflex

Shutters

Een tikkeltje romantisch zijn ze wel. Shutters passen bij elke woonstijl en geven een strak tintje aan je interieur. Vochtbestendig, isolerend én geschikt voor verschillende raamvormen. Shutters zijn ideaal in elke ruimte en passen goed bij een moderne of Scandinavische woonstijl.

Luxaflex PowerView

Oké, oké dit is misschien een beetje valsspelen maar wél het benoemen waard. Met powerview is het mogelijk om al je raamdecoratie elektrisch te bedienen! Met één druk op de knop bedien jij straks je jaloezieën vanaf de bank, heerlijk! Een luxe wanneer je je raamdeco gaat uitzoeken!

EG Photography
Powerview Pebble

Ben je er nou nog niet helemaal zeker van welke raamdecoratie je wilt? Geen probleem, bij de Woonspecialist helpen we je graag! Maak een afspraak in één van onze winkels om je te laten adviseren en inspireren.

Liefs, Bo
Blog foto Bo