De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2123 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Een slim mens is goed voorbereid: schaf aan die horren!

Serieus, ik heb de eerste al een mep gegeven. En hoeveel écht mooie dagen hebben we nu gehad? Een handje vol? Laat staan hoeveel last we er in de zomer van krijgen. Waar ik het over heb? Yes indeed: muggen. Het zijn die onhandige beestjes die denken dat ons bloed heerlijk is. Het liefst midden in de nacht. Dus ja, ik heb de populatie van de mug dit jaar al iets kleiner gemaakt. Conclusie was wel gelijk: tijd voor horren. Want dat is toch echt de enige remedie tegen die beestjes.

Horren met hoofdletter H

Kijk, dat ik ze nog niet heb heeft gewoon met uitstel gedrag te maken. Iets waar ik jou voor wil behoeden. Maar je hebt wel onderscheid in horren en in Horren (dus met een hoofdletter H, die zijn beter). Ik ben weleens met van die klittenband stripjes aan de slag gegaan. Niet te doen die dingen. En mijn ouders hadden vroeger zo’n flapperschermding (geen idee hoe je het noemt). Alleen zaten daar na een paar keer erdoor heen lopen de kieren aan alle kanten. Ook niet te doen die dingen.

 

Opties qua horren

Maar wat dan wel? Klinkt wellicht commercieel en dat is het natuurlijk ook, maar wij van de Woonspecialist hebben gewoon solide horren. Denk aan voorzet horren. Dat is een scherm die je voor je raam kan klikken. Ideaal voor als je kiep-kantelramen hebt. Dan kan je je raam in de zomer ’s nachts gewoon wagenwijd openzetten. Je kan ze ook rollen of schuiven. Ideaal voor openslaande ramen én natuurlijk je deuren. Ze zijn zelfs in plissés te verkrijgen, dan vouwen ze zich als het ware in elkaar als je ‘m opendoet.

Horren
Horren

En voor die deuren is het ook enorm belangrijk. Zeker overdag. Want overdag hebben we dames en heren, last van vliegen. Vliegen en ander ongedierte. Maar vliegen zijn we de echte lastpakken. Die willen we toch gewoon niet meer in huis? We willen gewoon ramen en deuren openzetten als het lekker weer is? Toch?

Dus daarom. Voldoende nachtrust. Want jij staat niet meer met een oude krant te jagen op die mug die je toch vaak genoeg niet kunt vinden. En geen vliegen meer die zoemen voor je ramen. Of voor je neus. Of kriebelen op je voet. Overtuigd? Tot snel dan in onze winkel 😉

Liefs, Bo
Bo