De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2232 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Valentijnsdag raamdecoratie_BeCe_dpligordijn duette
Hoezo Valentijn? Laten we jouw hart elke dag een sprongetje van geluk maken!

Skip 14 februari, maak van elke dag Valentijnsdag!

We hebben het weer overleefd, Valentijn. Net als de Kerst staat hij ieder jaar plotseling voor de deur. HELP! Diepe zucht, hoezo meedoen aan die commerciële hype. Welk Valentijnsdag cadeau ga je voor haar of voor hem kopen? Een Valentijnsdag kaart, geurtje, sieraad, uit eten? Te gewoon. Want stiekem is het wel super leuk om jouw lief te verrassen, écht verrassen dan.

Wat is het ultieme liefdescadeau?

Nee we gaan niet rozenblaadjes door de hele woning strooien, slecht voor de stofzuiger. Duizend kaarsjes aansteken? Mag je de muren opnieuw schilderen, alles grijzig van de rook. TIP: Ga voor iets blijvends. Waar je zelf ook wat aan hebt. OEPS… eigenbelang, erg? Nee joh, als je er allebei maar van geniet. Zijn jullie twee keer zo gelukkig, joepie!

Luxaflex

De truc: een Valentijn ritueel voor elke dag

Waar draait de dag van de geliefden eigenlijk om? Tuurlijk! Aandacht en tijd aan elkaar spenderen, luxe wanneer je een druk (gezins)leven hebt:

  • Bankhangen en lekker tegen elkaar aankruipen.
  • Op jullie vrije dag oneindig luieren in bed.
  • Samen naborrelen aan het einde van de dag, cheers!

Juist die momenten gaan we nu een handje helpen, elke dag een dosis Valentijn, dat is pas romantisch!

3 Dr. Love tips voor een knusse setting

Het is zo makkelijk! Geloof mij, want ik ben gepromoveerd tot Dr. Love: wanneer de sfeer klopt, dan komt de rest vanzelf:

  1. Dim het licht, steek één kaarsje aan 😉
  2. Draai ‘Shape of You’ van Ed Sheeran
  3. Zorg voor knusheid en volop privacy

De laatste tip is super belangrijk: zorg voor rust in de tent, even geen vrije inloop. Alleen oog voor elkaar. Met? Sfeervolle raamdecoratie!

luxaflex
Luxaflex

Inspiratie voor jouw Valentijnsdag raamdecoratie

Wil je romantiek? Ga voor vouwgordijnen van natuurlijke materialen als katoen of linnen! Ze hebben zo’n zachte uitstraling, super knus voor op je slaapkamer.

Wil je verduisteren? Overgordijnen van verduisterende gordijnstoffen zoals fluweel of velours verspreiden extra luxe én een vleugje aaibaarheid in je kamer. Let op: knuffelgehalte = maximaal. Raamdecoratie is in zo veel kleuren en dessins verkrijgbaar dat je makkelijk de mooiste raambekleding passend bij jouw woonstijl vindt. Deze Dr. Love gaat nog even door met inspireren, te veel moois, sorry :-*

Nog meer raamdecoratie tips om te Valentijnen

Wil je privacy? Wat dacht je van Duettes® om de nieuwsgierige blikken van voorbijgangers te stoppen. Duettes zitten strak op het raam, verspreiden met hun dubbelgevouwen stof een boel elegantie en zijn perfect voor een keukenraam of je woonkamer. Want wie zegt nou dat de slaapkamer de enige plek is om samen te gaan Valentijnen…?!

Wil je helemaal uitpakken voor je lief? Ga dan voor elektrisch bedienbare raamdecoratie. Hoef je alleen nog maar ‘Valentijn’ te roepen en de gordijnen gaan dicht 😉

Luxaflex
Luxaflex raamdecoratie

Sfeer is maakbaar. Bij de Woonspecialist weten we er alles van, advies, inmeten, monteren, daar ligt onze passie. Kom maar door met jouw raamdecoratie wensen, voor het dagelijkse Valentijn-moment, we zien je snel in de winkel, of maak een afspraak!

Liefs, Karin
Karin