De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Je trap omtoveren tot een pronkstuk!

Misschien is het wel het meest vergeten ‘gebruiksvoorwerp’ in jouw huis, in ieder huis en in ieder gebouw eigenlijk. Maar waar heb ik het dan over? Je trap! Je gebruikt ‘m dagelijks, meerdere keren per dag zelfs. Het wordt tijd om er wat aandacht aan te besteden. En in deze tijd van het jaar kan het prima, want het is koud en nat buiten, dus je kunt lekker binnen aan de slag.

Ik ga je in mijn blog vertellen welke opties er voor je trap zijn, dan weet jij waarvoor je straks naar de Woonspecialist gaat!

Strak en tijdloos, je trap schilderen

Heb jij een mooie houten trap, maar is ‘ie toe aan een nieuw kleurtje? Laat je trap dan overschilderen. Er zijn verschillende soorten verf verkrijgbaar voor trappen. Ga altijd voor een slijt- en krasvaste lak in zijde- of hoogglans. Wil je je trap wat meer aandacht geven en er een echte eyecatcher van maken? Kies dan voor kleurcontrast, zoals bijvoorbeeld een zwarte trap en een witte muur. Of een witte trap en een grijze muur.

Je trap stofferen met vloerbedding of een traploper

Heb je liever wat zachts onder je voeten als je de trap op loopt? Ga dan voor vloerbedekking of een traploper. Het voordeel van vloerbedekking is dat het meeste geluid wordt gedempt. Vloerbedekking voor de trap is er echt in allerlei soorten, van stevig tapijt tot hoogpolig en van gesneden pool tot frisé. Allerlei termen die ze je in de winkel van harte uitleggen. Tip van flip, laat je trapbekleding wel door een professional doen! Ben je wat meer van de klassieke of landelijke stijl? Ga dan voor een traploper.

Een luxe en strakke look met pvc

Ben jij toe aan wat anders? Ga dan voor pvc trapbekleding. Een mooie hout of tegellook maak je trap een waar pronkstuk in je huis. Naast dat het mooi is, kan pvc ook wel tegen een stootje en het blijft lang mooi. Ook is pvc geschikt voor elke trap, handig he! Nog een voordeel, pvc is makkelijk in onderhoud, niet glad en in allerlei kleuren en dessins verkrijgbaar. Nog een tipje, heb je een dichte trap? Dan is het misschien mooi om alleen de bovenkant te bedekken en de rest wit te laten.

Heb jij je keuze al gemaakt? Ga je voor vloerbedekking, schilderen, of toch pvc? Kom naar een Woonspecialist winkel bij jou in de buurt en laat je inspireren en adviseren door de vakmensen.

Trappen
foto’s StairSolutions36
Liefs, Bo
Bo