De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2232 klanten
Zoeken
Vind jouw winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Jouw ideale hybride werkplek thuis

Thuiswerken, het heet nu hybride werken. En in het na-corona tijdperk is het voor veel werknemers de normaalste zaak van de wereld om niet elke dag op kantoor te werken. Geen reistijd, geen file, online vergaderen ‘ik zit even in een meet’ of even samen met jouw kinderen een koekje eten wanneer ze thuis komen uit school. Lekker niet in de file staan, op tijd beginnen aan een overleg en geen collega’s die je afleiden, ik geniet van die ene dag waarop ik tegenwoordig structureel vanuit huis werk!

Tips voor de beste hybride werkplek thuis

Wij hebben veel geleerd en profiteren van de nieuwe oplossingen op werkgebied. Misschien solliciteer je nu alleen nog maar op functies waarbij hybride of deels vanuit huis werken tot de mogelijkheden behoort? Snappen wij helemaal! En bij de Woonspecialist helpen wij je graag een handje, want je hebt een fijne hybride werkplek nodig, met lekkere koffie en zonder dat je er rugpijn van krijgt. Maar hoe ziet jouw thuiswerkplek er eigenlijk uit? Ik geef je 5 tips om je ideale hybride werkplek te creëren. Lees je mee?

Tip 1; zorg dat je thuiswerkplek ergonomisch is

Dit heb je vast al vaak genoeg gehoord, en daar is een reden voor. Niets zo belangrijk als een goed bureau (nee, niet je eettafel), een verstelbare stoel en een rustige ruimte. Blijf je met de rollen van jouw bureau telkens in het vloerkleed hangen omdat je op de slaapkamer zit? Een vloerkleed is dan niet zo praktisch. Kies eerder voor een strakke vloer, misschien wel met vloerverwarming, dat is comfortabel!

Mag jouw kantoor aan huis een tikkeltje aangenamer?

Ben je geen koukleum maar heb je het snel te warm? Dan is een (verrijdbare) airco een praktisch idee, stel je werkt op de bovenverdieping op je slaapkamer of logeerkamer dan profiteer je daar ook ’s nachts van wanneer je in een aangenaam koele ruimte slaapt. Mag het nog comfortabeler zijn?

Zorg voor een ergonomische hybride werkplek in huis

Tip 2; zorg voor licht op je werkkamer

Als je veel op de computer werkt, is het maar wat belangrijk dat je goed licht in je werkkamer hebt. Niet te fel, want dat is vermoeiend, maar ook niet te gezellig, want dat helpt je productiviteit niet.

De beste raamdecoratie voor je werkplek op slaapkamer, zolder, logeerkamer?

Heb je veel last van daglicht of felle zon van buiten? Zorg dan voor goede raamdecoratie van de Woonspecialist. Duettes zijn bijvoorbeeld geschikt voor dakramen en draaikiep ramen, en ze isoleren ook door de honingraat structuur; jij bepaalt makkelijk de ideale lichtinval dankzij de top-down bottum-up functie.

Op de logeerkamer wil je het liever sfeervol houden, dat lukt makkelijk met gordijnen! Bij ons kies je uit de mooiste gordijnstoffen van transparant tot verduisterend, wij komen ze zelf inmeten en monteren, kan jij lekker doorwerken op jouw hybride thuis werkdag 😉

Tip 3; zorg voor een hybride werkplek vol goede energie

Een inspiratieloze kale ruimte is natuurlijk niet bevorderlijk voor je werkzaamheden. Als je minimaal een dag in de week zo’n 8 uur achter dat bureau zit dan is het zeker de moeite waard om van jouw thuiswerkplek een fijn plekkie te maken!

Creëer een gezellige kantoorplek, met bijvoorbeeld:

  • een mooi behangetje op de muur
  • een fijne vloer (met vloerverwarming)
  • en natuurlijk groen!

Planten geven zuurstof en maken het gezellig in je kamer. Laat je inspireren, kijk alvast bij de woonstijlen van de Woonspecialist.

IM_LAUREL OAK 51822_room.jpg
Luxaflex

Tip 4; zorg voor voldoende beweging

Je zult merken dat je veel minder beweegt dan op kantoor, omdat je niet even naar de printer loopt. Je haalt geen kopje koffie want de koffie zit in de thermoskan die naast je op bureau staat. En even bij je andere collega’s op een andere afdeling gaan kletsen zit er tijdens je vaste thuiswerkdag ook niet in.

Zorg daarom dat je je pauze goed besteedt. Een boterham op de vuist en een rondje lopen, dat doet de mens goed en voorkomt klachten! Oh enne, als je met pauze bent en ff lekker wilt lezen, lees dan één van mijn andere blogs. Veel plezier!

Tip 5; zorg voor overzicht rond je werkplek

Overzicht geeft rust en ruimte en zorgt ervoor, dat jij je werk goed kan doen. Organiseer je ruimte met een opgeruimde kast, wandkast of zelfs een werkplek die geïntegreerd is in een kast op maat! Kunnen de vakmannen van de Woonspecialist ook voor je maken.

Hoef jij alleen nog maar te zorgen voor een opgeruimd bureau. Eigenlijk is dit vanzelfsprekend, maar soms moet je er even aan herinnerd worden. Als je nu zo’n super fijne hybride werkplek bij jou thuis wilt kom gewoon de showroom van één van de winkels bij jou in de buurt voor inspiratie en goed advies, tot snel!

Interfloor-Adcomaster-Project-Projecttapijt-ID-906
hybride werkplek thuis werken
Liefs, Bo
Blog foto Bo