De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1423 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten

Jouw ideale thuiswerkplek

Thuiswerken, de normaalste zaak van de wereld sinds een jaar. Maar hoe ziet jouw thuiswerkplek er eigenlijk uit? Ik geef je 5 tips om je ideale thuiswerkplek te creëren. Lees je mee?

Tip 1; zorg dat je thuiswerkplek ergonomisch is.

Dit heb je vast al vaak genoeg gehoord, en daar is een reden voor. Niets zo belangrijk als een goed bureau (nee, niet je eettafel), een verstelbare stoel en een rustige ruimte. Zoek een rustige plek op in je huis, waar jouw bureau kan staan en je bureaustoel goed kan rollen. Een vloerkleed is dan niet zo praktisch. Kies eerder voor een strakke vloer, misschien wel met vloerverwarming, dat is comfortabel!

Tip 2; zorg voor voldoende beweging

Je zult merken dat je veel minder beweegt dan op kantoor, omdat je niet even naar de printer loopt, een kopje koffie haalt of even bij je andere collega’s op een andere afdeling gaat kletsen. Zorg daarom dat je je pauze goed besteedt. Een boterham op de vuist en een rondje lopen, dat doet de mens goed en voorkomt klachten!

Tip 3; zorg voor licht!

Als je veel op de computer werkt, is het maar wat belangrijk dat je goed licht in je werkkamer hebt. Niet te fel, want dat is vermoeiend, maar ook niet te gezellig, want dat helpt je productiviteit niet. En heb je veel last van licht van buiten? Zorg dan voor goede raamdecoratie van de Woonspecialist.

Tip 4; zorg voor overzicht

Overzicht geeft rust en ruimte en zorgt ervoor dat jij je werk goed kan doen. Organiseer je ruimte met een opgeruimde kast en een opgeruimd bureau. Eigenlijk is dit vanzelfsprekend, maar soms moet je er even aan herinnerd worden.

Tip 5; zorg voor inspiratie, gezelligheid en goede energie!

Een inspiratieloze kale ruimte is natuurlijk niet bevorderlijk voor je werkzaamheden. Maak je ruimte gezellig, met een mooi behangetje op de muur, een fijne vloer (met vloerverwarming) en natuurlijk groen! Planten geven zuurstof en maken het gezellig in je kamer. Laat je inspireren door de Woonstijlen van de Woonspecialist en creëer jouw gezellige, inspirerende en georganiseerde thuiswerkplek! Genoeg tips om jouw thuiswerkperiode door te komen. Wist je dat de Woonspecialist winkels telefonisch en per mail bereikbaar zijn, nog steeds advies aan huis geven en voor je klaar staan? Neem gerust contact op met één van de winkels bij jou in de buurt. Oh enne, als je uitgewerkt bent, maar nog ff lekker wilt lezen, lees dan één van mijn andere blogs. Veel plezier!

IM_LAUREL OAK 51822_room.jpg
Luxaflex
Liefs, Bo
Bo